reklama
Ja ponad kazde wakacje zagraniczne wole polskie morze i odkad jest Mloda to dwa tygodnie wakacji spedzamy z moimi rodzicami i dziadkami nad morzem z Luska Nie ma nic lepszego niz gofry i lody nad polskim morzem Galaxia a skad dokladnie ejstes?
-Lorelain-
Fanka BB :)
kurcze ja rodziłam w styczniu i miałam tropiki dosłownie, okno w nocy otwierałam i w pidżamie sie chłodziłam, tylko drinka z palemką mi brakowało, a biedny mąż pod dwiema kołdrami spal
lata nie widzę, no chyba że jak wielki hipopotam zalegnę w baseniku dziecka
Galaxia - mój tata pochodzi z Kołobrzegu i mam w jego okolicach połowę rodziny. Kołebrzeg wspaniale mi się kojarzy, przed wszystkim z bestroską i dzieciństwem. W zeszłym roku jechaliśmy na weekend do Kołobrzegu na pogrzeb babci, tak dawno nie było mnie nad Polskim morzem że jak stanełam na plaży to się popłakałam
masala - kurcze chyba czas pokarze, pewnei wszystko będzie zależało od tego jak się będziesz czuła, może lepiej w tym roku zaplanować wakacje wcześniej i juz przyleciec początkiem czerwca, później może być różnie i chyba bałabym się kupować bilety. No ciężką sytuację masz, ja wakacje odpuszczam, może na majówkę w góry pojedziemy.
lata nie widzę, no chyba że jak wielki hipopotam zalegnę w baseniku dziecka
Galaxia - mój tata pochodzi z Kołobrzegu i mam w jego okolicach połowę rodziny. Kołebrzeg wspaniale mi się kojarzy, przed wszystkim z bestroską i dzieciństwem. W zeszłym roku jechaliśmy na weekend do Kołobrzegu na pogrzeb babci, tak dawno nie było mnie nad Polskim morzem że jak stanełam na plaży to się popłakałam
masala - kurcze chyba czas pokarze, pewnei wszystko będzie zależało od tego jak się będziesz czuła, może lepiej w tym roku zaplanować wakacje wcześniej i juz przyleciec początkiem czerwca, później może być różnie i chyba bałabym się kupować bilety. No ciężką sytuację masz, ja wakacje odpuszczam, może na majówkę w góry pojedziemy.
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
Fanka BB :)
Kasia - nie ma żadnych wątpliwości ze szykuje się kolejna dzidzia na świat
ja sobie zdjęcie pierwszego testu wywołam i pójdzie do albumu pamiątkowego;-)
ja sobie zdjęcie pierwszego testu wywołam i pójdzie do albumu pamiątkowego;-)
Galaxia
tak, ten test pokazuje tydzien po zaplodnieniu, czyl;i u mnie 2-3 week, natomiast na opakowaniu bylo dodatkowo napisane, iz 2-3 tydzien, to gdzies 4-5.
Lorelain
to jest super pomysl, mojej smerfetki album wlasnie tak sie zaczyna....zdjeciem testu....
jsaki fajny testOn pokazuje ktory tydzien?
tak, ten test pokazuje tydzien po zaplodnieniu, czyl;i u mnie 2-3 week, natomiast na opakowaniu bylo dodatkowo napisane, iz 2-3 tydzien, to gdzies 4-5.
Lorelain
ja sobie zdjęcie pierwszego testu wywołam i pójdzie do albumu pamiątkowego
to jest super pomysl, mojej smerfetki album wlasnie tak sie zaczyna....zdjeciem testu....
reklama