reklama
Pora roku na rodzenie i chodzenie w ciazy tez mi sie podoba. zima byla makarbryczna na wielki brzuch;/ Snieg akurat tu lezal i balam sie, ze sie wywroce Lato fajniejszeP I nie trzeba przed wakacjami uwazac na kalorie Chociaz podobno w upalach sie puchnie... no zobaczymy, okaze sie i wyjdzie w praniu:-)
Ja młodego rodziłam w październiku i powiem wam że lato okropne było... Nogi miałam jak bańki ledwo japonki ubuireałam, jak chłodniej albo mokro było to w domu musiałam siedziec bo w żadne buty nie mgłam nogi włożyc... I temperature mocniej się odczówa bo z dodatkowymi kg... No ale mi pora bez różnicy ważne żeby zdrowe
No niestety... Ja to lipiec-sierpień to na spacery wychodziłam o 9 rano i po 20... bo od słońca plam podostawac można, a poza tym słabo mi się robiło...
Ja z młodym w ciąże jak zaszłam to 60 ważyłam... teraz niestety też z nadwagą zaczynam... Z młodym prawie 30kg przybrałam... Eh boje się co to teraz będzie
Ja z młodym w ciąże jak zaszłam to 60 ważyłam... teraz niestety też z nadwagą zaczynam... Z młodym prawie 30kg przybrałam... Eh boje się co to teraz będzie
gosheek
Fanka BB :)
Ja rodzilam 8 września. Lato bylo dla mnie MASAKRĄ. Byłam wielką, spuchnieta i pocilam sie jak świnia. W domu lezalam przy wiatraczku a mąż mnie spryskiwal wodą ze zraszacza do kwiatkow. A lato bylo upalne!
love baby:)
Fanka BB :)
reklama
Piekne dwie kreski Love baby. Gratulacje
Laski czyli myslicie, ze wakacje w Pl nad polskim morzem to glupi pomysl?? Ja juz sie nastawilam... Moi rodzice nie przezyja jak nie przylecimy i nie beda mogli nad morzem spedzic z Luska swoja dwoch tygodni..
Laski czyli myslicie, ze wakacje w Pl nad polskim morzem to glupi pomysl?? Ja juz sie nastawilam... Moi rodzice nie przezyja jak nie przylecimy i nie beda mogli nad morzem spedzic z Luska swoja dwoch tygodni..