reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

Lorelain mi w pierwszej tez wolno rosl, ale ja raczej drobna jestem wiec zwalalam to na to. A wczoraj troche poczytalam i laski pisza, ze w drugiej to wyraznie widac juz 2-3miesiac. jak dla mnie szok

reklama
masala - ja tez jestem szczuplutka, w pierwszej ciąży zaczynałam z wagą 45 kg a teraz zaczynam z wagą 53/54 kg.

Heh to prawie na odwrot u nas, ja pierwsza zaczynalam z 52kg a druga z 48kg:pP

GaLAXIA ale wiesz co ja sie smialam w pierwszej ze to pierwsza sytuacja kiedy wypinalam brzuch zamiast go wciagac:))) podoba mi sie stwierdzenie moj prywatny brzuch:pP a jeszcze własny i prywatny:pP

Zdjęcie0470.jpg. To mój teścik... Z pierwszego już mocniejsza, muszę foto zrobic...

Co do brzuszków, to u mnie też widac nie będzie bo oponke mam swoją:-p

Wlasnie gadalam z kolezanka ktora jest 6 tyg przed nami... to jej drugie dziekco... w spodnie ciazowe wbila sie dwa tyg temu, a jej maz nie wierzy, ze jest na tak wczesnym etapie z takim brzuchem.... ups:p

wow w 11tyg z brzuszkiem? :-) Ja wam powiem ze chcialabym szybko miec brzuszek bo wtedy czulabym ze mam dzidzie no i strasznie podobaja mi sie ciazowe ubrania:-D

reklama
Galaxia, a wiesz, ze ja w pierwszej ciazy oprocz spodni ciazowych, w ktorych cala ciaze przechodzilam nic wiecej nie kupilam:pP I jakos teraz tez licze, ze te koszulki i bluzki ktore nosze dadza rade:pP Chociaz nie... jedna bym chciala z jakims fajnym napisem albo rysunkiem, jako t ona powazna matke prawie dwojki dzieki przystalo:-D

Do góry