reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
SAM_1868.jpgSAM_1867.jpgOto mój domek krasnala :)

Lori
toż to GIGANT jest :szok::-)

Ostatnia edycja:
gigant to się robi jak się zapełnia jedzeniem :sorry::sorry::sorry:

do pracy mam dwie pary spodni na kant które zawsze miałam za luźne i pasek obowiązkowo, to teraz bez paska i ledwo sie zapinam a w pracy jak siedze to guziki rozpinam. Nie znalazłam sztruksów ciążowych i teraz nie wiem w czym ja w te góry pojadę :confused2:

WOW LORI jak ślicznie już widac :-)

Dopiero teraz zauważyłam dyskusje o grupie... Troszkę Cię ktoś oszukał z tym że na grupie moderator może sam wszystko, jest właśnie na odwrót...

reklama
No to pora na mój maleńki jeszcze brzuszek:) ale powiedzcie, że coś już tam widać...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Załączniki

• DSCF4117.jpg
    DSCF4117.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 115
Do góry