reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
Sorki za zasyfione lustro:-D
Moj tluszczyk zmienil sie w brzuszek:-p

SDC10236.jpg

Judyś, Lori, Galaxia - piękne brzuszki!! ja dziś włożyłam leginsy bo w spodnie mnie piją - to też o czyms świadczy!!

Śliczne dzidziusiowe domki :-D Już pięknie się zaokrąglają. Teraz dziewczynki będziemy już tylko większe hi hi

Dziewczynki super brzuszki;) U mnie przy pierwszej długi czas nic nie było widać aż pod koniec czwartego miesiąca, z dnia na dzień jak strzelił to hehe;) i miałam brzuszek dość nisko..Teraz juz koniec trzeciego i juz widać powoli maleństwo i brusio wysoko bo w jeansy mogę sie normalnie zapiąc... ale legginsy królują;) A teraz to tylkobrzuszki będą coraz to bardziej przed nami;)

Dziewczyn fajne brzuszki, ładnie się juz zaokrąglają:tak:Mój, mam wrażenie że ostatnio nie rośnie, jedynie od wzdęć:-( Ehhh trzeba czekać aż dzidziolek bardziej podrośnie:) postaram się zrobić fotkę i wstawić. Fajnie ogląda się jak nasze brzuszki rosną, podoba mi się ten wątek ;-)

A ja się podziele zdjęciem kiwi z leclerca....robie zakupy przez net teraz i jak mi dostawca całą taką siatkę wręczył to miałam mieszane uczucia...;)

IMAGE_203.jpg

reklama
Do góry