reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

Super foty dziewczyny! Deandem sesyja piękna, ja myślałam o tym w I ciąży ale nie miałam pomysłu. Teraz już mam, nigdy czegoś takiego nie widziałam, więc latem się focę a potem pokarzę co nam wyjdzie :-p

A oto mój bebzolek sprzed chwilki dosłownie - 8t1d

IMG_20130205_162102.jpg

reklama
laski wy to już macie niexłe brzuszki. Mój widać dopiero wieczorem to chyba się nie liczy :-D

masala - czaderskie zdjęcia, takie klimatyczne, wielki bziuchol ze stopami jest the best :tak:

Annie - super zaokrąglony! wygląda bardzo ciążowo już :-)

Dziewczyny - super foty! ja na razie nie wrzucam, bo po co? oponke tylko widac:)
Masala- kto ci paznokcie u stop malował ? ? ? :-)ja mojej bratówce malowałam od chyba 5 miesiaca, miała skubana wymagania.

Śliczne zdjęcia...:tak: I przepiękne brzuszki...

MASALA ja w pierwszej ciąży to jak bym tak foto zrobiła to by mi nóg widac nie było:-p.

Ja pamiętam że w ciąży z młodym to na początku 4msc już brzuch miałam że w tunikach tylko chodziłam, w maju (5msc) to już był gigant... Kiedyś poszukam fotek to wam wrzuce:-p

MASALA no tak, tyle że jak ja przytyłam 30kg ty 7:-D więc nie wiem jaki u mnie kąt by musiał byc żeby nogi było widac :-p.

MARZENKO śliczny brzusio... Nasze chłopaki mają takie same dywany ;-P

reklama
DSC00136.jpgDSC03126.jpg

A to zgodnie z obietnica mój brzuszek w pierwszej ciąży (wydaje mi sie, że to był jakiś 40 tydzień tuż tuż przed porodem, według zeznań mojej rodziny brzuch miałam ogroooomny) i moja mała ogrodniczka (zdjęcie nieaktualnie bo z września ubiegłego roku).

Do góry