reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria wózków

ja tylko zwrocilam uwagę że producenci akurat chyba nie biorą pod uwagę samotnych matek bo nie widziałam pancernych koszy w wózku z ogromną wytrzymałością na masę kg.

myślę że sprawe załatwiają dodatkowe akcesoria jak pokazała Anna. ;)

reklama
TheHague chyba adaptery a nie stelaże do maxi cosi :-):-):-)

poza tym jest jeszcze takie coś jak torba na wózek na rzeczy dziecka...... widziałam tez na internecie taka siatke do zawieszania na podręczne zakupy i tez wiele mam sobie chwali, wiec jest wiele rozwiązań.... ja nie twierdze ze duzy kosz nie jest potrzebny, ale jest tyle alternatyw na rynku ze kosz nie koniecznie musi powtarzam NIE MUSI być wyznacznikiem wyboru wózka. Każdy ma rozum i wie co wybiera:)

Madziula a nie wiem po co zas to ciagniesz, jak napisalam, ze wedlug mnie kosz jest za maly, a jak bernadetce bedzie pasowalo to sobie i tak kupi ten wozek i tak.

No i adaptery, pomylo mi sie, jakbys nie spala pare nocy pod rzad to tez bys byki robila :sorry2:

No skoro Ty wiesz ze stelaz to adapter, to mysle, ze nikt tu taki ciemny nie bedzie, zeby nie wiedzial co to jest. Tymbardziej ze napisalam ze stelaz do maxi cosi. I nie pieje tylko odpisuje tak samo jak i Ty, jakbys nie zauwazyla.

bernadetkka ja jeszcze znalazlam taka strone gdzie sa opinie do mutsy, poczytaj sobie, przeanalizuj i jak juz sie zdecydujesz (na kupno, lub nie) to daj znac.

www.forum.alewozki.pl/t37-wozki-mutsy.html

Aha no i dopowiem jeszcze tyle, ze moj Tomek dalej jezdzi w gondoli, bo lubi miec duzo miejsca, do gondoli z mutsy by sie nie zmiescil :-D ma juz ponad 70cm ten moj rozrabiaka :tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja mysle, ze ten watek to miejsce gdzie kazdy pisze o SWOICH doswiadczeniach z wozkami, nie kolezanki, kolegi itd. Kazdy ma wyszukiwarke Google i pewnie wie w jaki sposob sie wyszukuje informacje. prosilabym aby kazdy zamieszczal informacje odnosnie swoich spostrzezen z danym wozkiem a nie np.
kolezanka ma quinny i jej sie zarwal kosz
:sorry2:

Bernadetkka to chyba ten sam model czy inny ? Madziula chyba ma taki to Ci podpowie. My tez mamy maxi cosi i adaptery, ale chyba bedziemy uzywac sporadycznie np na wspolne wyjscie do sklepu zeby sie nie tarabanic z gondola, zreszta wiem ze niemowle w foteliku nie moze spedzic wiecej niz chyba 3-4 godziny wiec to raczej na krotsze wyjscia , ale nie wiem dokladnie, moze dziewczyny poprawia mnie jak to jest z maxi cosi ?

Ostatnia edycja:
bernadetkka łatwo nie jest :) taki wybór...

ten co teraz pokazałaś to ja mam identyko coffiecream :) tylko ze mam inne koła ;) bardzo fajny materiał, bardzo łatwiutko sie czyści, mięciutki i napewno dziecko ci sie nie zaparzy :) bo czytałam gdzies ze sa materiały które odparzaja :(

wiesz jak ja robiłam???? wybierałam wózki do 15 km z mojej okolicy , zaznaczałam wszystkie co mi sie podobaja , potem decydowałam sie ktory najpierw pojde ogladac:)

Ayni czytałam o tym, ze malenstwo nie moze dluzej niz godzine przebywac w foteliku, im jest starsze tym moze dłuzej :) ja narazie nie mam planów wozić w foteliku ale adaptery mam, nie wiadomo jak bedzie potem.....

Ostatnia edycja:
bernadetkka mi sie podoba bardziej ten pierwszy wozek, w tym drugim kolka mnie nie przekonuja..

Ayni chyba sobie kpisz, nie bedziesz mi narzucac co ja mam tutaj pisac. Jak Ci sie nie podoba to nie czytaj moich postow, a nie masz jakis problem. Ja praktycznie w ogole na Twoje posty nie reaguje, a jak ja cos napisze to sie wiecznie musisz dowalic. Zejdz ze mnie kobieto, bo mi duszno. :sorry2:

reklama
No wlasnie spojrzalam ze inne kola ma twoj:)
ten i tamten wczorajszy sa najblizej i w takiej cenie jaka moge przeznaczyc:)
reszta nie zbyt warta uwagi...;/

Maxi-cosi to tez aby tylko na jakies szybkie zakupy czy cos, bo to raczej malo wygodne:)

Wynalazlam jeszcze cos takiego, ale nie rozumiem zbytnio, dlaczego taka cena? czy to nie jest ten wozek czy jak? moze wy bedziecie bardzie zorietowane bo u mnie z czytaniem to troche ciezko:)
Marktplaats.nl > Mutsy Urban Rideer - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties

Do góry