reklama
anetka880
Fanka BB :)
A ja znalazlam idealny sposob na sloneczko i to przez przypadek (nie wiedzilam co zrobic z czpka). Biore czapke z daszkie od Kuby i zaczepiam ja o raczke z gondoli ktora jest na daszku mocuje czapeczke i daszek z czapki robi cien ideanie zakrywajac glowe Filipka i nie musze sie meczyc z pieluszkami a czapka jest tak stabilna ze nawet wiatr jej nie dal rady zdmuchnac a do tego fajnie to wyglada. Moj kuba ma czapke z taka fajan smieszna minka i jak to zamocuje to ludzie zawsze cos mi milego powiedza i sie smieja.
karola82_82
mama slicznego Michałka
Madziu dla ciebie
Spacerowke mam juz spakowana w piwnicy wiec daje linka ,kolor prawidlowy oddaj bardziej link W komplecie mialam folie przeciw deszczowe i spiworki do fotelika i spacerowki
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img823.imageshack.us/img823/7938/dsc09893w.jpg
Spacerowke mam juz spakowana w piwnicy wiec daje linka ,kolor prawidlowy oddaj bardziej link W komplecie mialam folie przeciw deszczowe i spiworki do fotelika i spacerowki
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img823.imageshack.us/img823/7938/dsc09893w.jpg
Załączniki
yokasta
Zaangażowana w BB
Kupowalyscie wozki wszystkie tutaj czy w Polsce? Mutsy chyba raczej malo popularny w PL jest, tak mi sie zdaje- ale moze sie myle.
dzieki za foty i opisy dziewczyny- przyda sie
dzieki za foty i opisy dziewczyny- przyda sie
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ah karola
fajny bondżolo fioletowy
a propo ortalionu..... wczoraj własnie gdzies czytałam ze w tych śliskich i ortalionowych spacerówkach dzieci sobie dupki odparzają... ciekawe jak to sie ma w praktyce
no to miłego prania aa i budki niestety sie nie odpina do prania buuuuu
Yokasta czesc kupowała tutaj, czesc w pl mutsy sa tez znane w pl ale drogie bo taki urbanek kosztuje nówka 2500 zł a nie kazdy chce tyle wydać
fajny bondżolo fioletowy
a propo ortalionu..... wczoraj własnie gdzies czytałam ze w tych śliskich i ortalionowych spacerówkach dzieci sobie dupki odparzają... ciekawe jak to sie ma w praktyce
no to miłego prania aa i budki niestety sie nie odpina do prania buuuuu
Yokasta czesc kupowała tutaj, czesc w pl mutsy sa tez znane w pl ale drogie bo taki urbanek kosztuje nówka 2500 zł a nie kazdy chce tyle wydać
Ostatnia edycja:
Madziula85
no własnie, ja akurat tez wzielam materiałowy chodz przyznam ze ortalionowe tez były na liście a dopiero jak kupiłam wózek i zaczełam czytać o praniu to wyczytałam hiu
karola82_82
mama slicznego Michałka
Madzia no ja wlasnie nie mam ortalionu , nie podobaly mi za bardzo te swiecace
Caly fotelik wypralam w pralce ,procz budkiZ gondola juz gorzej ,tylko materacyk i wysciulka pod nim,reszte musze w rekach
Yokasta mutsy sa popularne w pl nawet trendy bym stwierdzilaale uzywki stoja od 1400 zl w zwyz jak dobrze pamietam ,nie mowiac juz o nowych
Caly fotelik wypralam w pralce ,procz budkiZ gondola juz gorzej ,tylko materacyk i wysciulka pod nim,reszte musze w rekach
Yokasta mutsy sa popularne w pl nawet trendy bym stwierdzilaale uzywki stoja od 1400 zl w zwyz jak dobrze pamietam ,nie mowiac juz o nowych
reklama
Madziula85
karola ja wczoraj poł dnia walczyłam, gondola poszła jakos ale te budki grrrrrr teraz wrzuciłam jednak ten materacyk i jeszcze na to dokupie przescieradełko a teraz wózior stoi na dworku i sie ładnie wietrzy
Podziel się: