reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria wózków

Iguana fajne to do oslaniania przed sloneczkiem, az pojde do prenatala i zakupie, bo musze sie za kazdym razem meczyc z pielucha, a raz prawie mi ja zwialo :rofl2:

reklama
A ja znalazlam idealny sposob na sloneczko i to przez przypadek (nie wiedzilam co zrobic z czpka). Biore czapke z daszkie od Kuby i zaczepiam ja o raczke z gondoli ktora jest na daszku mocuje czapeczke i daszek z czapki robi cien ideanie zakrywajac glowe Filipka i nie musze sie meczyc z pieluszkami a czapka jest tak stabilna ze nawet wiatr jej nie dal rady zdmuchnac a do tego fajnie to wyglada. Moj kuba ma czapke z taka fajan smieszna minka i jak to zamocuje to ludzie zawsze cos mi milego powiedza i sie smieja.

Załączniki

• DSCF1871.jpg
    DSCF1871.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 76
  • DSCF1870.jpg
    DSCF1870.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 88
Kupowalyscie wozki wszystkie tutaj czy w Polsce? Mutsy chyba raczej malo popularny w PL jest, tak mi sie zdaje- ale moze sie myle.

dzieki za foty i opisy dziewczyny- przyda sie :)

Ah karola ;)

fajny bondżolo fioletowy :)

a propo ortalionu..... wczoraj własnie gdzies czytałam ze w tych śliskich i ortalionowych spacerówkach dzieci sobie dupki odparzają... ciekawe jak to sie ma w praktyce :)

no to miłego prania ;) aa i budki niestety sie nie odpina do prania buuuuu

Yokasta czesc kupowała tutaj, czesc w pl ;) mutsy sa tez znane w pl ale drogie bo taki urbanek kosztuje nówka 2500 zł a nie kazdy chce tyle wydać ;)

Ostatnia edycja:
ja mam caly wozek bawelniany tylko niektoe czesci przeciwdeszczowe, nie wlozylabym dziecka do ortalionu :no: sama bym nie chciala w takim czyms siedziec...:no:

no własnie, ja akurat tez wzielam materiałowy chodz przyznam ze ortalionowe tez były na liście a dopiero jak kupiłam wózek i zaczełam czytać o praniu to wyczytałam :) hiu :)

Madzia no ja wlasnie nie mam ortalionu , nie podobaly mi za bardzo te swiecace:sorry2:
Caly fotelik wypralam w pralce ,procz budki:tak:Z gondola juz gorzej ,tylko materacyk i wysciulka pod nim,reszte musze w rekach:baffled:

Yokasta mutsy sa popularne w pl nawet trendy bym stwierdzila:tak:ale uzywki stoja od 1400 zl w zwyz jak dobrze pamietam ,nie mowiac juz o nowych

reklama
karola ja wczoraj poł dnia walczyłam, gondola poszła jakos ale te budki grrrrrr teraz wrzuciłam jednak ten materacyk :) i jeszcze na to dokupie przescieradełko;) a teraz wózior stoi na dworku i sie ładnie wietrzy ;)

Do góry