reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Madziula extra wózekniezle ci sie polowanko udalo
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
a wiece ze i moja mama i moj mąz odrazu sie kapneli ze M jak Martynka hahah a ja zaczaiłam ostatnia o co chodzi z tą literką ehhhh
no zadowolona jestem i najgorsze juz za mna
P.S karolciu wstaw swój wózeczek pamietam ze kupiłas fioletowy ale zdjecia nigdy nie dałas....
no zadowolona jestem i najgorsze juz za mna
P.S karolciu wstaw swój wózeczek pamietam ze kupiłas fioletowy ale zdjecia nigdy nie dałas....
Ostatnia edycja:
Iguana_
Fanka BB :)
Ja mam wózek dokładnie firmy Mutsy, typ Trasporter, kolor Sand.
Taki...
Jestem z niego bardzo zadowolona i polecam innym:
- skrętne przednie koła
- lekki
- 4 koła (łatwo wejść i wyjść z autobusu nie tracąc równowagi)
- 3 w 1, czyli gondola, spacerówka i fotelik pasują do jednego stelaża
- spory kosz na zakupy na dole
Wada - nie obraca się wersja spacerowa w drugą stronę.
A co warto dokupić do wózka?
- folia przeciwdeszczowa - w Prenatalu jest jedna folia uniwersalna, pasuje i do gondoli, spacerówki i fotelika podobno każdego, każdej firmy
New ; Dooky Rain & Styling Kit
Folia do gondoli dokładnie firmy Mutsy jest za 20 Euro i każda następna do poszczególnych wersji (spacerówka i fotelik) jest za 20 Euro, a to się robi już dość dużo.
- torba na rzeczy dla dziecka - niezbędna + turystyczny przewijak + pojemnik na butelkę, ewentualnie kubek (na później)
- śpiworki, niezbędny jest ten do wersji spacerowej, ale do fotelika taki mały śpiworek to też bardzo przydatny gadżet
- coś na ochronę przed slońcem...generalnie nie przepadam za parosolkami, więc ja polecam rozwieszanie zwykłej tetrowej lub flanelowej pieluszki, a jak ktoś ma więcej pieniążków to w oko wpadło mi coś takiego (dostępne w Prenatalu):
xplorys - Dooky
Taki...
Jestem z niego bardzo zadowolona i polecam innym:
- skrętne przednie koła
- lekki
- 4 koła (łatwo wejść i wyjść z autobusu nie tracąc równowagi)
- 3 w 1, czyli gondola, spacerówka i fotelik pasują do jednego stelaża
- spory kosz na zakupy na dole
Wada - nie obraca się wersja spacerowa w drugą stronę.
A co warto dokupić do wózka?
- folia przeciwdeszczowa - w Prenatalu jest jedna folia uniwersalna, pasuje i do gondoli, spacerówki i fotelika podobno każdego, każdej firmy
New ; Dooky Rain & Styling Kit
Folia do gondoli dokładnie firmy Mutsy jest za 20 Euro i każda następna do poszczególnych wersji (spacerówka i fotelik) jest za 20 Euro, a to się robi już dość dużo.
- torba na rzeczy dla dziecka - niezbędna + turystyczny przewijak + pojemnik na butelkę, ewentualnie kubek (na później)
- śpiworki, niezbędny jest ten do wersji spacerowej, ale do fotelika taki mały śpiworek to też bardzo przydatny gadżet
- coś na ochronę przed slońcem...generalnie nie przepadam za parosolkami, więc ja polecam rozwieszanie zwykłej tetrowej lub flanelowej pieluszki, a jak ktoś ma więcej pieniążków to w oko wpadło mi coś takiego (dostępne w Prenatalu):
xplorys - Dooky
Madziula85
Iguana cenne informacje
a torbe na wozek gdzie mozna dokupic ???
a torbe na wozek gdzie mozna dokupic ???
Iguana_
Ja akurat nie mam torby firmy Mutsy. Miałam dokupić, ale przy zakupie wózka dodali mi za darmo jakiejś innej firmy i jestem z niej zadowolona. Duży wybór toreb widziałam w sklepie BabyPark, Baby Dump, Prenatalu, jest nawet kilka w Hemie. A jak zależy Ci na dokładnie takiej firmie jak wózek to poszperać trzeba w necie i najwyżej zamówić on line.
Madziula85
nie, nie zalezy mi konkretnie na firmówce , może byc nawet i taka z hemy byle pasowała
karola82_82
mama slicznego Michałka
Madzia obiecuje juteo wstawie zdjecia wozka:-)
reklama
anetka880
Ja przy pierwszym dziecku mialam taki wozek:
A przy drugim wybralam ten sam tylko nowszy model:
Co do straszego modelu ma tan sam minus co pisala Iguana brak mozliwosci zamontowania spacerowki przodem do mamy, ale juz w tym nowszym modelu nie ma tego problemu. W komplecie mialam wsztsko od torby po moskitiere i folie przeciwdeszczowa.
A przy drugim wybralam ten sam tylko nowszy model:
Co do straszego modelu ma tan sam minus co pisala Iguana brak mozliwosci zamontowania spacerowki przodem do mamy, ale juz w tym nowszym modelu nie ma tego problemu. W komplecie mialam wsztsko od torby po moskitiere i folie przeciwdeszczowa.
Podziel się: