reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Beti, Golanda, Anulka fajne brzuszki :-)
Golanda, a Ty się ciesz, bo po ciąży szybciorem wrócisz do figury sprzed ciąży :tak:My tu będziemy płakały jak nadmiar zgubić, a Ty się będziesz mogła z nas ponabijać ;-):-p:-D

reklama
Śliczne te wasze brzuszki to ja sie tez dolanczam.

Załączniki

• 102209204649.jpg
    102209204649.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 42
  • 102209204631.jpg
    102209204631.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 40
Dziewczyny śliczne brzuszki!
A to zdjęcia mojej 30-tygodniowej Michasi-tutaj średnio wyraźne bo mi komórka lepszego nie chce zrobić, ale w rzeczywistości jakoś lepiej troszkę wygląda;-)
A na drugim foto stópki skrzyżowane w kostkach:-D

A to zdjęcia mojej 30-tygodniowej Michasi-tutaj średnio wyraźne bo mi komórka lepszego nie chce zrobić, ale w rzeczywistości jakoś lepiej troszkę wygląda;-)

Agagsm piekna córcia, a jakie wydatne usteczka! chłopaki beda sie zabijac o wzgledy!
:happy2:

reklama
no to i moje 120 cm, nie widać tutaj że aż taki duży, początek chyba 27 tygodnia.

Śliczne te wasze brzuszki to ja sie tez dolanczam.

super brzucholki:-)

śliczna córcia mmm i te usteczka:-)

Do góry