reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Ja swój wstawię dopiero jak będzie taki naprawdę ciążowy, bo jak na razie to jest tłuszczowy (pozostałość po 1 ciąży);-):-p Mam takie sadełko, że bez ciąży ludzie myśleli, że ja zaciążona :-D
ja mam podobny problem ze juz wygldam jak w ciazy:) ale nie dlugo bedzie widac na pewno ze to ciaza a nie sadelko

A mój M wczoraj popatrzył na mnie z każdej strony i powiedział cyt: "ty...... normalnie to już widać, że ty w ciąży jesteś" i faktycznie wywaliło mi brzusio,widać bo jestem raczej szczupła na codzień. niedługo czekają mnie portki z gigantyczną gumą:-D:-D:-D.

To był szósty tydzień. Każdy widzi dwa a lekarz widział jedno:) A wy ile widzicie:) Pozdrawiam cieplutko:)

ja widzę jeden po prawej po lewej jest też jakaś mniejsza plamka :tak: ale to też pęcherzyk ?

no ja bete moge zrobic w sumie jutro ale wynik biorac pod uwage weekend bede miała dopiero w pon a w sob mam wizyte u gin ze szpitala i zobavczymy jeszcze dzis po 17 jade .Myslicie ze nie panikuje za bardzo jezdzac tak po tych usg?

Izucha i jak byłaś na tą 17:00 ? czy dziś jedziesz ? pisz co powiedział lekarz :-(

reklama
Nie wiem czy sie udało (próba);-)

Załączniki

• Pierwsza fotka.jpg
    Pierwsza fotka.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 77
  • Pierwsza fotka (2).jpg
    Pierwsza fotka (2).jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 88
Do góry