reklama
no ja bete moge zrobic w sumie jutro ale wynik biorac pod uwage weekend bede miała dopiero w pon a w sob mam wizyte u gin ze szpitala i zobavczymy jeszcze dzis po 17 jade .Myslicie ze nie panikuje za bardzo jezdzac tak po tych usg?
izucha...
idz do jakiegokolwiek szpiatala na ostry dyżur (chociaz niewiem czy w dzien można) i tam ci zrobią na miejcu bthcg..wynik za godzine...wiem ze robią w szpitalu bielankim, bo kiedys mialam straszny bol brzucha zglosiłam sie tam, i zrobili mi bhcg i dali leki rozkurczowe....
idz do jakiegokolwiek szpiatala na ostry dyżur (chociaz niewiem czy w dzien można) i tam ci zrobią na miejcu bthcg..wynik za godzine...wiem ze robią w szpitalu bielankim, bo kiedys mialam straszny bol brzucha zglosiłam sie tam, i zrobili mi bhcg i dali leki rozkurczowe....
Właśnie o tym mi gin mówił że puste jajo najpierw nie jest puste (bthcg w normie) a później na samym początku rozwoju coś nie idzie tak jak powinno i zarodek obumiera i wtedy zaczyna bthcg spadać. Ale już sama nie wiem jak to jestja tez bym nie mowila zeby gin sie nie sugerowal!
Agatka ja przy pustym jaju na poczatku mialam wysokie bthcg pozniej nie wiem bo nie sprawdzalam...
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Catmate super brzusio :-)
Ja swój wstawię dopiero jak będzie taki naprawdę ciążowy, bo jak na razie to jest tłuszczowy (pozostałość po 1 ciąży);-) Mam takie sadełko, że bez ciąży ludzie myśleli, że ja zaciążona
Ja swój wstawię dopiero jak będzie taki naprawdę ciążowy, bo jak na razie to jest tłuszczowy (pozostałość po 1 ciąży);-) Mam takie sadełko, że bez ciąży ludzie myśleli, że ja zaciążona
reklama