reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
ASIAX: śliczne zdjecie dzidziusia i brzuszek też ładny:tak:

Golanda: Witkiewicz też mi odmówiła w terminie grudniowo-styczniowym, a zgłaszałam się w 12 tygodniu ciąży:) I jeszcze kilka innych - one w święta chca mieć wolne, bo prawie każda ma swoją rodzine i dzieci, a porody odbierają cały rok.. A ty z która się umówiłaś położną? ;-)

Nam kobietom może i nie jest niezbędne - ja się całkiem dobrze czuję w opiece nad małymi dziećmi i nie jest to dla mnie nowość, bo swoją bratanice od pierwszych dni chowałam (bratowa miała straszną depresję po trudnym porodzie i było ciężko) - do szkoły idę dla poznania swojej położnej i po to, że mój mąż na codzień nie ma czasu siedzieć i czytać o ciąży i dzieciach, bo pracuje na dwa etaty, więc dla niego to na pewno będzie pomocne i dużo się dowie;-)!

Edith86: Niestety, ale nie znajdziesz szpitala, w którym nie ma ani jednego przypadku takiego jak ten opisywany na Żelaznej lub podobnego - wszędzie pracują tylko ludzie i mają ludzkie słabości - każdy szpital ma pozytywne i negatywne opinie i niestety nie zawsze wszystkie dzieci wychodza zdrowe z porodu:-( Żelazna nie jest tu wyjątkiem, a wypadki zdarzają się wszędzie i nie masz na to wpływu - oni bardzo niechętnie przyjmują jak już wiedzą, że będą jakiekolwiek komplikacje czy jest zagrożenie - raczej odsyłają dalej..:zawstydzona/y:Porównałam ilość zasłyszanych i wyczytanych opinii o warszawskich szpitalach i na Żelaznej przynajmniej można rodzić po ludzku, jest w miarę porządnie i nie tną tak krocza jak w innych szpitalach, więc dla mnie wybór był jasny, ale szpitali jest więcej, więc każdy wybiera coś pod siebie i swoje oczekiwania:-)

Agagsm ja sie w koncu umowilam z moniką drozdziel, a Ty?

A co do szpitali to nie ma zlotego, w ktorym nic sie nie wydarzylo, wiec sie reką i nogą podpisuje pod tym co napisala Agagsm! Dokladnie!!!!!

A co do szpitali to nie ma zlotego, w ktorym nic sie nie wydarzylo, wiec sie reką i nogą podpisuje pod tym co napisala Agagsm! Dokladnie!!!!!

Dokładnie, tak samo jest z lekarzami, nie ma lekarza, który dogodziłby każdej pacjentce. Więc do wszelkich opinii dobrze jest podchodzić z dystansem i zdrowym rozsądkiem :-)

Mój brzucholek na plaży :-D

Pierwsze ruchy zanotowane, po plywaniu na leżaczku maleństwo dawało o sobie znać - chyba, że mu tak miło i wygodnie :-D

reklama
Do góry