reklama
Dziewczyny piękne macie brzuszki - mój taki ładny nie jest, ale sobie rośnie...
Ponieważ zaczynamy z brzuszkiem właśnie 20 tydzień, to pomęczyłam się nad zdjęciami, co by pokazać jak wygląda Nie wiem czy to duży czy mały, ale największy chyba nie jest, jak myślicie? Ważne, że dzidzi wygodnie w tym domkuSorki za jakość, ale samej sobie zrobić w ciemnym przedpokoju to ciężko.
dokładnie jak Ty zaczynam własnie 20ty tydzień, brzuszek mam chyba mniejszy, ale ja wogóle jestem mała ;-) Wazne że dzidzia rośnie, a wielkość brzuchola to sprawa indywidualna
Pasibrzuch
Fanka BB :)
dokładnie jak Ty zaczynam własnie 20ty tydzień, brzuszek mam chyba mniejszy, ale ja wogóle jestem mała ;-) Wazne że dzidzia rośnie, a wielkość brzuchola to sprawa indywidualna
Uryssa, widac już, że w brzuszku mieszka maleństwo :-)
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Rano brzuszek zawsze jest mniejszy. Mnie czasami rano jest tak lekko, jakbym w ogóle w ciązy nie była, do momentu, kiedy czegoś nie zjem ;-)
P
patrysia*
Gość
Zgrabne brzuszki:-)
G
gość 574
Gość
Dzięki kobitki za wszystkie miłe slowa:-)
Uryssa: szczuplutka jesteś, bo u mnie to kawałek ciałka jestMój brzusio rano bez śniadanka to może tak jak twój wyglada, lekko odstaje, ale jak juz zjem obiadek, to tak jak na zdjęciu z wczoraj, od razu okrąglutki się robi
Golanda: ty to malutki brzuszek masz, a chyba jesteśmy w podobnym terminie Mi tak ostatnie 2 tygodnie dopiero zaczął mocniej rosnąć, więc twój pewnie w swoim czasie będzie się powiększał;-) Moja bratowa tak miała, drobniutka była i do 7 miesiąca to ledwo było widać, że w ciąży - a potem jak jej wywaliło, to się słonica zrobiła, że szok Więc kaażdy po swojemu przechodzi te etapy.
Uryssa: szczuplutka jesteś, bo u mnie to kawałek ciałka jestMój brzusio rano bez śniadanka to może tak jak twój wyglada, lekko odstaje, ale jak juz zjem obiadek, to tak jak na zdjęciu z wczoraj, od razu okrąglutki się robi
Golanda: ty to malutki brzuszek masz, a chyba jesteśmy w podobnym terminie Mi tak ostatnie 2 tygodnie dopiero zaczął mocniej rosnąć, więc twój pewnie w swoim czasie będzie się powiększał;-) Moja bratowa tak miała, drobniutka była i do 7 miesiąca to ledwo było widać, że w ciąży - a potem jak jej wywaliło, to się słonica zrobiła, że szok Więc kaażdy po swojemu przechodzi te etapy.
Dzięki kobitki za wszystkie miłe slowa:-)
hej Kobitki, faktycznie kazdy ma inaczej z tym rosnieciem, jedni maja sukcesywnie wiekszy, a niektórzy do 20 tyg niby nic, a potem banka z dnia na dzien.Jedna znajoma do konca 5 mies nic a potem 30 kg w ostatnie 4 mies, masakra.
Nio my Agagsm mamy bardzo bliskie sobie terminy, dlatego pytalam gdzie rodzisz, bo mozemy sie spotkac na porodówce
hehe, w koncu swiat jest mały
A moj brzuszek faktycznie zaczal rosnac tak ze 2tyg temu wiec mysle ze za kolejne 2 to juz bedzie cos widac, tymbardziej ze + 4kg nie wzielo sie z powietrza.
A naleze do srednich z budowy (168cm wzr.i 55,5 kg przed ciaza)wiec zobaczymy jak to sie rozwinie
Agagsm Twoj brzuszek nie jest zbytnio wiekszy niz mój i za pewne tez znajomi Ci mowią ze jeszcze nie wiele widac, bo te zmiany to są głównie widoczne dla nas i chyba najlepiej je widac po ubraniach
reklama
Ja mam to samo-wieczorem brzuszek jest ogromny...Rano brzuszek zawsze jest mniejszy. Mnie czasami rano jest tak lekko, jakbym w ogóle w ciązy nie była, do momentu, kiedy czegoś nie zjem ;-)