reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Pasibrzuch, Kopciuszek, cudne brzuchalki, mój podobny albo większy, może wieczorkiem wrzucę zdjęcie razem z tym z USG
Kruszynko, u ciebie nie mogę się dopatrzeć, ale to dobrze przynajmniej na razie nie jest Ci ciężko.

Ja taki brzuch jak teraz miałam w 1 ciąży pod koniec 8 miesiąca i myślę że jak dalej będzie mi rósł w takim tępie to niedługo nie będę miała siły się poruszać, a zamierzam pracować do końca listopada, ciekawe czy się uda.:tak:

O rany, te Wasze brzuszki to niektore baaardzo duze :szok:
Gratulacje i zycze duzo sily w noszeniu tych brzuszkow !!

Moj malutki, rano praktycznie nie ma go wcale, dopiero wieczorem, jak juz sporo pojem to cos tam widze :) Natomiast ucieszylam sie wczoraj, bo proba wlozenia spodni po wieczornej kolacji zakonczyla sie niepowowdzeniem. Czyli jednak cos tam sie dzieje i brzuszek rosnie :happy2:

Pasibrzuch, Kopciuszek, cudne brzuchalki, mój podobny albo większy, może wieczorkiem wrzucę zdjęcie razem z tym z USG
Kruszynko, u ciebie nie mogę się dopatrzeć, ale to dobrze przynajmniej na razie nie jest Ci ciężko.

Ja taki brzuch jak teraz miałam w 1 ciąży pod koniec 8 miesiąca i myślę że jak dalej będzie mi rósł w takim tępie to niedługo nie będę miała siły się poruszać, a zamierzam pracować do końca listopada, ciekawe czy się uda.:tak:

Wrzucaj, wrzucaj :-) też zastanawiam się, jak to będzie później. Ja już w 8 tygodniu chodziłam tylko w ciuchach ciążowych... jutro idę do pani doktor i koniecznie muszę ją zapytać, czemu tak szybko rośnie.

Pasibrzuch i Kopciuszek - fajne brzuchy ( to nie brzuszki;-), bo są już widoczne).

Kruszynka, Ty chyba masz mały brzuszek, jak wchodzisz w swoje spodnie. Ja też jeszcze wchodzę, ale już mi mało miejsca jest i niewygodnie. A brzuch się powiększa z dnia na dzień. Jednak nie jest jakoś pokaźny, jak porównuję z pierwszą ciążą. Podobny.

reklama
Do góry