reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

To ja i mój malusi brzuszek z wczoraj :-) i zmieściłam się w spodnie z przed ciąży...:-D

Załączniki

• Ja..jpg
    Ja..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 81
reklama
To ja i mój malusi brzuszek z wczoraj :-) i zmieściłam się w spodnie z przed ciąży...:-D

Prawdziwa z Ciebie kruszynka!
Mówiac szczerze to sie usilowalam dopatrzec brzuszka bo jest na ciemnym tle a jestes w ciemnej blizce:) Uroczy i bardzo jeszcze malutki:):blink:
Ale mysle ze to lepiej, zazdroszcze ze sie miescisz w spodnie sprzed ciazy, zwlaszcza jansy, ja wchodze ale tylko w takich z materiału i tylko z baaardzo niskim stanem, bo powyrzej jest za duza górka:) mysle ze w jeansy bym sie juz nie wbila, choc moje są elastyczne:)
Ja musze zrobic sobie fotke niebawem jak zaczne 20 tydz:)

reklama
Pasibrzuch naprawdę pokaźny masz brzuszek, bardzo fajny :-)
Kopciuszek, u mnie to samo, też mam teraz taki brzuch jak w pierwszej ciąży w 7 miesiącu :tak:

Do góry