reklama
P
patrysia*
Gość
ładniutka fasolka:-)
Śliczniuki naluszek! A widzialas juz serduszko?jestem ciekawa bo jestem w tym samym tygodniu co ty a pierwsza wizyte mam dopiero 10 czerwca
Hej dziewczyny byłam wczoraj na usg.Dzidziusia juz nie ma .Na usg mi wyszły 2 pecherzyki ( wczesniej był jeden) pani doktór powiedziała ze nie ma serduszka ze jeden to pozostałosc po maluszku a drugi najprawdopodobniej z krwia .Musze jeszcze isc do innego lekarza on musi sie wypowiedziec i pewnie na zabieg .Jest mi smutno estem rozżalona i wogóle mi źle
Trzymajcie sie cieplutko pozdrawiam
Napewno skonsultuje bo tak kazała jeszcze ta doktór. Ona sama powiedziała ze nie daje mi zadnej nadziei ze cos z tego wyjdzie bo w tym tyg to powinno byc cos widac a tu nic ( wiem dokładnie kiedy zaszłam nie ma innej mozliwosci ) .
Serduszka jeszcze nie widziałam, lekarz powiedział tylko ze ciąża pojedyńcza, żywa i trafoblast bez oznak odklejania... nastepna wizyta 8 czerwca wiec wtedy dam znac co juz widacŚliczniuki naluszek! A widzialas juz serduszko?jestem ciekawa bo jestem w tym samym tygodniu co ty a pierwsza wizyte mam dopiero 10 czerwca
Izucha25
bardzo Ci współczuję, wiem, że słowa nic nie zmienią, będę się modlić za Ciebie i aniołka.... tule
reklama
wspulczuje ale jezeli okaze sie lekarka sie nie mylila to tez sie nie zalamuj pamietaj ze za jakis czas bedziesz mogla sprubowac jeszcze raz.ja probowalm dwa razy i dopiero teraz sie udalo dwa razy bylam w twojej sytuacji tylko ze pierwsza poronilam w 5 tygodniu a druga w 14 bedzie dobrze glowa do góryDziekuje Wam za słowa otuchy jeszcze sie z tym nie pogodziłam gdzies tam w środku tli mi sie mała iskierka nadziei ale skoro doktór nie dawała mi jej to niewiem juz sama
chyba nic z tego nie bedzie![]()