reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

W którym tyg od zapłodnienia widac serduszko na usg? Dodam ze moje usg było robione przez brzuszek :)

reklama
Tak sie martwie ze tam sam pęcherzyk ide na usg w tym tyg i zobaczymy co bedzie z tego co czytam to normalne podobno ze jeszcze nic tam nie widac tak jak napisałam wg usg to 4 tyg i 2 dni wiec poczekam tydzien i zobacze co mi wyjdzie .Naprawde jestem bardzo zestresowana a przeciez nie powinnam sie denerwowac teraz ;)

Tak sie martwie ze tam sam pęcherzyk ide na usg w tym tyg i zobaczymy co bedzie z tego co czytam to normalne podobno ze jeszcze nic tam nie widac tak jak napisałam wg usg to 4 tyg i 2 dni wiec poczekam tydzien i zobacze co mi wyjdzie .Naprawde jestem bardzo zestresowana a przeciez nie powinnam sie denerwowac teraz ;)
nie denerwój sie bedzie dobrze bac dobrej mysli i na usg uslyszysz serduszko a potem wuszek bedzie ci dzwonilo bicie serduszka

Izucha jakbym czytała o sobie, ja tez się tak stresowałam, miałam usg 9.05 i był 13mm pęcherzyk 4 tydzień zapłodnieniowy, a 18.05 była już 9mm dzidzia i biło serduszko (5 tydzień zapłodnieniowy). Nic się nie martw i dbaj o was. Zobaczysz ten pulsujący punkcik na następnym usg i czekamy na fotkę.

Tak tylko mój pęcherzyk to tylko 5 mm :( a zdjęcie trudno mi będzie wstawic ponieważ nie mam skanera ale postaram sie zaraz jakos wkleic moze telefonem na poczte . Mam nadzieje ze z moja fasolką bedzie wszystko ok i na nastepnym usg juz sie pokarze :).Tym bardziej sie denerwuje ze znam date zapłodnienia a wogóle to miałam okres wiec było to dla mnie duuuuże zaskoczenie ;)

Widze, że nie jestem sama w tym wyszukiwaniu sobie problemów, wszystko będzie dobrze zobaczysz. Niedługo będziesz nam się chwalić bijący serduszkiem.:tak::tak:

Izucha jak dla mnie wielkość pęcherzyka ok:tak: jak chces sprawdzić czy pęcherzyk rośnie możesz wybrać się na badanie krwi bete hcg jak normy rosną to znaczy że pęcherzyk też ;-)
za tydzień jak się wybierzesz może być albo tylko większy pęcherzyk albo juz fasolka :tak:

ja po tym jak zobaczyłam pęcherzyk 15mm w 5 tygodniu ...idę za 2 tygodnie (teraz już za tydzień) ;-):tak:

reklama
Dziekuje wszystkim za słowa otuchy ;) mam nadzieje ze bedzie wszystko ok . Czy myslicie ze jak byłam w śr na usg i teraz w piatek jakbym poszła to byłoby cos widac?? Ja poprostu nie moge sie doczekac mam nadzieje ze mnie rozumiecie

Do góry