reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Hej Dziewczyny!

Oglądam Wasze zdjęcia USG i widze, że na mojej 2 wizycie u gina (8 czerwca) będzie już widać moją fasolke. Bo 15 maja byłam u lekarza to powiedział, że jeszcze za wcześnie na USG.

Nowa (7 tydzień ciąży)

Hej Dziewczyny!

Oglądam Wasze zdjęcia USG i widze, że na mojej 2 wizycie u gina (8 czerwca) będzie już widać moją fasolke. Bo 15 maja byłam u lekarza to powiedział, że jeszcze za wcześnie na USG.

Nowa (7 tydzień ciąży)
Gratuluję i czekamy na fotkę jak się Maluch namyśli i ujawni:-D:-D
Moje Serduszko było już widać w pierwszym dniu 8 tygodnia

Wiem że to szybko i wogóle wiem że przy drugiej ciąży brzusio szybciej wyskakuje ale normalnie się aż z M dziwimy że tak szybko bo to jest 7 tydzien:tak:to jest brzusio po śniadanku;-)

Patrysia ale juz brzusio masz! nic tylko ogladac i glaskac :tak: Ja nadal wyczekuje swojego jeszcze troszke :)

Hej jestem tu nowa na wstępie chciałam powiedziec ze śliczne te wszystki fasolki kropeczki itp,ale mam pytanie .Miałam usg 20 maja wedlug usg to 4 tyg i 2 dni ( dodam ze od zapłodnienia) a mój pęcherzyk jakis takie malutki ( 5mm ) boje sie ze cos jest nie tak .Czy któras z Was tak miała?? Czy to normalne?

Hej jestem tu nowa na wstępie chciałam powiedziec ze śliczne te wszystki fasolki kropeczki itp,ale mam pytanie .Miałam usg 20 maja wedlug usg to 4 tyg i 2 dni ( dodam ze od zapłodnienia) a mój pęcherzyk jakis takie malutki ( 5mm ) boje sie ze cos jest nie tak .Czy któras z Was tak miała?? Czy to normalne?
wydaje mi sie ze to normalne karzde dziecko inaczej rosnie bac spokojna

reklama
Do góry