reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Sel, Pyza urocza. Zawsze mnie zachwyca!
Achanika, widzę, że Hania już chodzi. :-)
Jola.24, Oluś się wkomponował w matę jak partyzant. :-)

reklama
Sel z Alicji śliczniutka pyza:-D

Paulina - Adaś rewelacyjny, dobry pomysł z tym konkursem;-)

a u nas chyba pan ozzi się spodobał

P01-06-10_11.38[01].jpg

Jolcia oczy po tacie chyba przynajmniej tak tesciowka mowila :p ja mam bardziej okragle.
Paulinaa Reklama Hippa super trzymam kciuki za wygrana. Fucker tez boski ciekawe skad sie nauczyl :)
Wiw sliczny szkrab!

Sel z Alicji śliczniutka pyza:-D

Paulina - Adaś rewelacyjny, dobry pomysł z tym konkursem;-)

a u nas chyba pan ozzi się spodobał
mmm przystojniaczek mały:-)
Adaśko Na pierwszym zdj. Nie wiem skąd się nauczył ale pokazuje fucketa :szok::szok::szok::szok:

:-D:-D:-D

Pozostałe to frajda trzymania samodzielnie produktów:-) Hippa
haha ten facken jest super Alankowi też się niekiedy "uda" zrobić np.ostatnuio jak pił mleczko to tak trzymał cycusia że facken się pojawił:-Di jaki rozesmiany słodziaczek z niego:-)
moja mala osobista PYZA :)
oj te oczy są bossskie mmm:-)
Dziewczyny ,dzieciaki są super.Bardzo się zmieniły na buźkach.Teraz juz widac ich osobistą urodę,bo tak to maluszki podobne do siebie.Zawsze jak tu zaglądam to się rozklejam a czasmi zazdroszczę (ale nie w złym sensie)
A to mój gagulec.

Oj! coś nie wyjszło..ale to nic nie bedę już poprawiać.
jaki duży pulpecik i takze słodko się uśmiecha:-)

:) moja kochana iskiereczka:) piekne sa wszystkie dzieciaczki bez wyjatkow:) moja Hania zaliczyla juz pierwsza kapiel na basenie -byla dzielna 20 min... polecam wszystkim-swietna sprawa...niestety mam tylko filmik -zdjec niemam

Załączniki

• DSC01237.jpg
    DSC01237.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry