reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Dzieki dziewczynki za komplementy, Olek wsciekly bo benek mu konkurencje robi:-D:-D

Kaja,Labambachlopaki maja jak w banku przejazdzke:tak:

macy wole nie ryzykowac bo pewnie dowiozlby mnie do pierwszego pastwiska owiec a potem to juz w pole. Kilka razy wam pisalam jak go w 9-tym miesiacu ciazy po pola ch ganialam w koszuli nocnej:zawstydzona/y:

Jola piękne psisko, ja mam hodowlę husky syberyjskich, ale mąż mnie na nowofunlanda namawia. Bałam się, że to za duży pies do dzieci, a u nas widać że dzidziuś i psiak zaprzyjaźnieni;-)

Mialam okazje dosc dlugo ie opiekowa niufkiem (uczka) przekochana, nie wyobrazam sobie ze moglaby cos diecku zrobic a jej przywiazanie do ludzi bezcenne takze polecam:tak:

Malwina18 super foto, moj pewnie darlby sie jakbym go tam wsadzila:-D:-D

Dsc06613a.jpgDsc06600a.jpgpodczas cwiczen :)

Dsc06590a.jpg
spimy z Panem Zaba :)
Dsc06520a.jpg

Ostatnia edycja:
podczas cwiczen :)

spimy z Panem Zaba :)
słodkości:-)
Agata i jej ulubiona zabawka - kolorowy balon siostry:tak:
no i siostry:-) chociaz miny robia podobne:-p
ślicznie dziewczynki:-)z balonem superowe:-D
A tu my podczas codziennej pogawedki
Zobacz załącznik 240568

I jedno z serii nie zaczynaj bo ciebie tez ugryze
Zobacz załącznik 240569

Edit: dziwuszki, Olus pyta ktora na benku chce pojezdzic, czworka ie zmiesci na jeden rzut:):)
JOLA za każdym razem jak oglądam fotki z piesiem to jestem w szoku że on taki wielgachny:szok::-Dpiękny jest a synek śliczny:-)
a to zdjęcie z weekendu

Zuzia w paszczy dinozaura:-)Zobacz załącznik 240629
bosssskie:-D

reklama
Dormark - Mija cudnie podnosi głowke i trzyma się oparta na ramionka, brawo zuch dziewczyna i chciałam napisać, że jest śliczna

Do góry