reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Słodkie maluszki:)

A tutaj ranny ptaszek z 6:00 rano:-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 49
  • 3.jpg
    3.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 0.jpg
    0.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 48
  • 1.jpg
    1.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Nadia uwielbiam Twoją Polcie !!!! poprostu uwielbiam :))

yy i normalnie wypisz wymaluj kropka w kropke mamuska :-D

oooo a od kiedy my tak po imieniu?:-D:-D:-D
wszyscy mówią że cały tatko ale chcę Ci wierzyć:-)

Nadineczka, Twoje zdjecia dostaja I nagrode. :-D

czyli co? samochód? kiedy podstawią?

i taki uśmiech mi się podoba:-):-):-):-)

Polcia jest wprost boska:-D Mogę wiedzieć gdzie się czesze?Tym razem M się nie pomylił bo Ciebie zobaczył:tak:
A tu Bunieczka jak kofa strasznie Panią Żyrafę ( takam z niej dumna bo już dwoma łapkami potrafi trzymać :tak:) i przegryza między schabowymi książeczki:-)
fryzjer tam gdzie Roxen podobne fryzki no nie:-):-D

jeju moja jak zobaczy aparat to od razu przestaje się uśmiechać a takie piękne uśmiechy można złapać:-)

Morka- Bunia zakochana w żyrafce jest the best....

Paulina - skąd Młody m tyle energii od rana? Czym go karmisz?

A Justyś co do Antosia - na tym zdjęciu co śpi wygląda jak misio!!!!!

Paulina to mały Ci nie daje pospać skoro taki ranny ptaszek ;-) Moje dziewuchy idą spać o 20 a wstają o 8 :-)

To ja też coś wstawię ;-)
słodko:-)moje to też fajnie pośpią ale na pewno nie tak super jak u ciebie :szok::-)

A my byliśmy na mazurach!I to kilka fotek:)
Pakowanie nasze
spacer nad jeziorem
A wszystko bylo nie daleko super lesniczówki
hehe słodki pakunek walizki :-D

mój też 6.00-7.00 wstaje ale potem idzie dalej spać:tak:to drugie zdjeci jest śliczne:-)

Dzieciaczki urocze co jeden to śliczniejszy

To i my się pokazujemy
ANTOŚ do wzięcia:-D
hehe ja mam taka samą pościel i rożek:-Dsłodziudki:-)

Polcia jest wprost boska:-D Mogę wiedzieć gdzie się czesze?Tym razem M się nie pomylił bo Ciebie zobaczył:tak:
A tu Bunieczka jak kofa strasznie Panią Żyrafę ( takam z niej dumna bo już dwoma łapkami potrafi trzymać :tak:) i przegryza między schabowymi książeczki:-)
śliczniutko się przytulamy:-)nie ma to jak ukochany przytulasiek dzieciątka:-)

pięknie:-)

reklama
Normalnie nadrobić nie mozna... co obejrzę wszystkie piekności to zestaw kolejnych. Boskie fotki i w walizce i z balonem i na przewijaku... każde maleństwo do zjedzenia!;-)

Do góry