reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Nadineczka Polcia to cała Ty!!!!
Dormark Mia w tym czepcu wygląda tak słodko - cukierkowo...
hmmmm - chyba mam dziewczynę dla C.? Co Ty na to?
Tu już jakieś swaty się odbywały? Nikt chyba sobie jeszcze ręki Mii nie zaklepał, co?

:D

Pasibrzuch - Emi jest boska :D a ten bodziak - też taki chce - mów kochana gdzie go nabyłyście???Please!!!!

Patrysia - ale Alanka mycha spacerowa !!!!Te uszy- no no no :)

reklama
Klara, nie nabyłyśmy, ale dostałyśmy z ciuszkami po córce psiapsióły mojej szwagierki. Mamy jeszcze białe bodziaki z napisami kocham moją mamę, kocham mojego tatę i jestem super dzieciak :-D

KlaraM-Sorga cos wspominala ze dla Eryczka, ale mozecie powalczyc.
Psibrzuch Mia ma tez takie spioszki kocham mame, kocham tate , uwielbiam dziadka i tez dostalam od kuzynki

Ło Boże :)
Pasibrzuch - świetne!!!!!!
Dormark - no fakt, czytałam, ale jakoś zlekceważyłam konkurenta :)
choć nie powinnam :)
Uśmiechnę się do Ciebie ze względu na dłuższą znajomość to dasz mi fory myślę :)
upsss.... co ja piszę, jakie mi, dasz Cypriankowi fory :)

dormark widzę że nie tylko mój Eryczek będzie stawał w szranki w kolejce po względy do Twojej małej Lady :) na tym ostatnim zdjęciu to już w ogóle czarująca!!!

Klara, Pasibrzuch ja takie bodziaki zamawiam tu są też białe na innych aukcjach :D doskonale sprawdzają się na prezenty, ja zazwyczaj zamawiam napis: "Made by i imiona rodziców" sprawdza się idealnie :)
nadineczka ja widzę podobieństwo :) to starsza córa?
Pasibrzuch -wszystkiego najlepszego z okazji trzeciego miesiąca !

Patrysia, wiem, że karmisz piersią, ale nie dodajesz jakoś drożdży, że Ci Alanek tak rośnie? ;-):-)

A my dzisiaj kończymy 3 miesiace :-)
Buziak od Alanka za skończone 3 miesiączki
usta2.gif

Słodziutka Emilka jest:-)ps.może to jest to że wszystko jem a dzieki temu tłuściutkie mleczko?Dominiś też mi talki pulchny był a tylko na cycu widocznie moje mleczko jest dobre ze tak sprzyja dzieciaczkom moim:happy:

reklama
Do góry