reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Chcieliśmy oznajmic wszystkim pannom na tym portalu ,które jeszcze nie są zajęte.
Że Nikodem niestety ale musi zrezygnowac z Buni.Mimo iż w tej marchewce jest taka ponętna:-) A to tylko dlatego że mój syn po długim mysleniu doszedł do wniosku że nie chce miec starszej od siebie żony!!!:szok::-D
Więc nadal wystawiamy swoją kandydature:-) DSC00117.jpgA to fotka pt."rycerz na ciemnym koniu:-D"

reklama
Chcieliśmy oznajmic wszystkim pannom na tym portalu ,które jeszcze nie są zajęte.
Że Nikodem niestety ale musi zrezygnowac z Buni.Mimo iż w tej marchewce jest taka ponętna:-) A to tylko dlatego że mój syn po długim mysleniu doszedł do wniosku że nie chce miec starszej od siebie żony!!!:szok::-D
Więc nadal wystawiamy swoją kandydature:-)Zobacz załącznik 238069A to fotka pt."rycerz na ciemnym koniu:-D"
:-D

Alanek cukiereczek z tym misiem :-)
Nikodem normalnie rycerz pełną gębą ;-)
A to funfele, nie wiedziałam, które zdjęcia wybrać, bo na każdym walą obie takie miny, że szok :-D

Wszystkie sliczne - Pasibrzuch. Dawaj wiecej. Ty cichaczem obetnij te wlosy Agatce, bo Emilka przy niej wyglada lyso. :-D

Ale żem się uśmiała nadrabiając czytanie tutaj:)
Astrid: ślicznie wygladaliście na chrzcie, a ubranko synka cuuuudn miód i pszczółka:)
ASIAX: ale młodo wyglądasz - super! ty tylko nie mów głośno tym co nie wiedza ile lat ma twój starszy syn, bo ci nikt nie uwierzy!:)
Pasibrzuch i Asiowo: jakie one szczęśliwe jak tam razem leżą:)
Asiowo: nie moge się napatrzec na tą czuprynkę - szok, normalnie szok!
Nika: dobrze myślisz - szukaj młodszej panny dla syna, co tam przynajmniej nie będzie mu potem mówiła "ty smarkaczu" hehe
Patrysia: ależ słodziutko jak Alanek z tym misiakiem przytulony!! śliczniasto!
Dorciaa: Johnny to normalnie wymiata:)

U nas mówię na Michasię "bąk" bo spasiona jak bączek i tylko ciągle patrzy czy czegos sie zjeść nie da żarłok mały, a mój M mówi na nią "pasibrzuch":)

Wszystkie zdjęcia tu cudne

reklama
Nadineczka- opis boski, fota jeszcze lepsza:tak::-D:-D:-D
ale się poplułam, aż mężowi fotę opatrzoną komentarzem pokazałam:tak:

Pasibrzuch, Asiowo- małe są boskie!!!!! Emi, Agatka!!!!- laseczki!!!
Asiowo- Agatka- to cała mamusia:tak: i jest nie do podrobienia:-D i aż się nie chce wierzyć że ma tylko 3 miechy- duża panna!
Patrysia- świetnego przytulaska ma Twój Przytulasek!!!!! i jaki podrywacz- oj mamusia niezły marketing mu robisz!!!!
Jola- widzę, że ktoś tu szaleje :-D My nie mamy w chałupie miejsca na takie cudeńka niestety!

Paulina- Jaś jak artystycznie wyszedł!!!
Dorica- no a cóż Johny taki zamyślony:laugh2:
Malwina- ale pannica z Zuzulki:-)
Asiax- świetnie wyglądasz kobieto!!!! i jaka Ty elegancka na tym spacerze, gdzie jedziesz, hmm?:-p

e:
a to my też damy kilka fot, a co tam....

Pan Chrzczony
5d89e929501641ffmed.jpg

My z C.

C. podróżnik
5dad84cf33a26270med.jpg

C. uwodziciel
2422bc4cf7555f9amed.jpg

C. odkrywca
f8e3654a5330c7d2med.jpg

Chwilowo to tyle, idziemy się kąpać!

Ostatnia edycja:
Do góry