reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

dobrze że popatrzyłam w porę bo trochę mała ta stopa miśka i dobrze że nie wsadziła do buźki ale nie wiedziałam, że JUŻ trzeba myśleć o wandaliźmie naszych dzieci :)

reklama
Nadineczko,Olinek prosi o odpowiedz Poleczki-czy chce być jego dziewczyną?moze ta fotka ją przekona

Załączniki

• DSCF1042.jpg
    DSCF1042.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCF1034.jpg
    DSCF1034.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 80
I jeszcze cos:-)najlepsza jest jazda na smoku:-D

Załączniki

• DSCF1201.jpg
    DSCF1201.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF1204.jpg
    DSCF1204.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCF1221.jpg
    DSCF1221.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF1212.jpg
    DSCF1212.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 51
I jeszcze cos:-)najlepsza jest jazda na smoku:-D

Nadineczko,Olinek prosi o odpowiedz Poleczki-czy chce być jego dziewczyną?moze ta fotka ją przekona
no Poleńko szykuje ci się niezły kawaler:-)
Pan Chrzczony

My z C.

C. podróżnik

C. uwodziciel

C. odkrywca

Chwilowo to tyle, idziemy się kąpać!
słodziak:-)pięknie się uśmiecha:-)ps.hehe chce właśnie kupić teraz taki sam smoczek ten niebieski w gwiazdki;-)

Klara chłopaki cudo i ty też:)
Nadineczka nawet mój chłop mówi że Pola do Buni podobna:)
Olinek słodziutki ( tylko jak patrzę na bliznę to mi tak strasznie przykro że musiał cierpieć:(

Sylwia- faktycznie, z Olinka niezły "towar" :)
ale dokładnie, tak jak Morka pomyślałam, jak zobaczyłam bliznę, strasznie przykro mi się zrobiło raz jeszcze że musiał tyle cierpieć....no ale nosy do góry a nie na kwintę bo macie to już za sobą!!!!
Patrysia - chcecie smoka świecącego w ciemnościach? hi hi

reklama
Nadineczka tak patrzę na Poleńkę i nie obraź się, ale ona ma diabliki w oczach, chyba będzie z niej niezły ananas :p
Niby tak niewinnie patrzy a już chyba kombinuje co zmalować- tak to wygląda....
Jest boska!

Do góry