reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Roxeen, zostaw te szyszki! Kurcze, może zalegalizują poligamię, co? ;-) To dla Boo
Daj mi buzi
rybko złota
mam na twoim
punkcie kota.

AAAA zdrada:szok:;-)
Widze że troszku namieszałam bom ja nie wiedziałam że Emilka zajta aż przez dwóch kawalerów:szok::rofl2:ma Emilka branie:tak:

Hmm to może my się wycofamy bo widze że troszku w kolejke się wepchneliśmy:zawstydzona/y:ech mamusia ślepa że panna zajęta:zawstydzona/y:

Emilko cofamy słowa!odpowiedź na zamkniętym już padła:tak:
Alanek szczęsliwy i nie opuści Emilki!:-)

EDIT:pASIBRZUCHU o ślepej mamusi to chodziło o mnie hehe;)

Asiowo dziewczynki sa przelodkie, a oto i wspomniany wczesniej prezent Olusia

S8000416.JPG S8000414.JPG

Normalnie kabaret, dziewczyny! :-D

Jola, na yorka to Twoj pies mi nie wyglada. Moze trzeba sie z nim do psychologa wybrac? A Olus jak zawsze slicznie na zdjeciach wychodzi.
Roxeen, spojrzec w oczy Boo i odplynac. :-)
Asiax, slicznie wygladasz. A Mikolaj to juz kawaler!
Morka, Bunia slicznosci. Te oczka! (no i ta marchewka na brwiach... ;-))
Astrid, coz... Sliczny synek, sliczna corka (usta ma jak Angelina Jolie!), sliczna mamusia, a tatus przystojny! Widze, ze chrzciny udane. No i to ubranko. Wspaniale!

Asiax ale masz figurę ho ho ja się kurde przy was nie pok azuję:no::zawstydzona/y:
asiowo fryz twojej córki jest niepokonany, nawet Bunia nie da mu rady:-p
PAtrysia gdzie Alanka wpychasz? Filipek był pierwszy!;-):laugh2:

Yola, czy Ty się dobrze czujesz, na zdjęciu nie widać mojej opony od traktora, muszę się zmobilizować do ćwiczeń, bo A6w zatrzymało się na 5 dniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a dżiny sprzed ciąży dopinają się pod brzuchem.

Asiowo, dziewczynki jak zwykle przecudne.

I wszystkie inne dzieciaczki też piękne, ale czego się można spodziewać przecież to Styczniówiątka:-):-):-)

reklama
Asiax ale z ciebie laska!
Paulinaa normalnie rośnie wam mały model jak się patrzy:D
Jola świetny prezent !

no dobra a teraz płaczcie i wyjcie matrony bo na tym zdjęciu mój piękny Johnny!:D

Ostatnia edycja:
Do góry