reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Dawno do Was nie zagladalam! Weszlam popatrzec na Wasze maluchy bo nie mam za bardzo czasu nadrabiac teraz tego co pisalyscie:) ale slodziaki male:) Wklejam swoje ksiezniczki:D

reklama
Dobra chłopaki narazie mam torbę a jak będziecie grzeczni to może pozwolę Wam ponieść:-DZobacz załącznik 237502
uśmiałam się:-D mój by miał problem bo kiepsko w rękach cokolwiek trzyma:-D

...no chyba że mnie za włosy chwyci to jak na złość nie chce puścić :baffled:;-)

Anulka dwie ślicznotki :tak::tak::tak:

Pasibrzuch śliczna ta twoja córunia widać że urodę ma po mamie bardzo podobna do Ciebie :tak:zresztą Emilki zawsze są śliczne ;-)

Astrid super zdjecia a dzieci do siebie bardzo podobne :tak:

Gosia, no pewnie że Emilki są najfajniejsze ;-):-) Nasza też lubi chwytać za włosy, a że ja ścięłam, to problemu już nie mam, za to jak złapie włosy taty to łooo... potrafi się nieźle uwiesić.

Anulka, wczoraj sobie myślałam, że na pewno masz pełne ręce roboty przy dwóch maluchach, bo dawno Cię nie było ... dziewczynki są cudne !!!

Morka, Bunia rules !!! Sylwia, ja też musiałam na listę zerknąć, żeby sobie imię przypomnieć ... konspirę taką Morka odstawia :-p

Astrid ... śliczne fotki ... i jakie Bartuś ma rzęsy !!! nie chcę kawalerów martwić, ale to chyba do niego się Morkowa Bunia tak ślini ;-)

Pasibrzuch, Emi jest śliczna i ma rozbrajający uśmiech ... ja czekam na to, aż Zuzu się tak uśmiechnie leżąc na brzuszku ... bo na razie jest mina pod tytułem ... 'natychmiast przełóż mnie na plecy, bo inaczej dostaniesz swoim własnym mlekiem' :-D

No tak człowiek nie zagląda dwa dni i godzina siedzenia, ale muszę przyznać, ze sama przyjemność:tak:
nika Nikodem świetnie się komponuje z zielonym:):-)
Bunia wymiata Filip się pisze do kolejki adoratorów, ale on chyba na samym końcu, bo tu konkurencja ostra;-)
czechow sudokremowy potwór;-)
asiax wizualizacja kolejki mnie powaliła:-D
justys Antoś słodziak pierwsza klasa:tak:
Boo podrywa na uśmiech:):tak:;-)
jola no cóż psu też się może w dooopce przewrócić:tak::-D
astrid Bartuś powala oczkami, a z Ciebie to niezłą laska, mąż przystojniacha, a córka ma super usta (właśnie zobaczyłam, że roxeen bardzo podobnie napisała:)
Pasibrzuch ale laska z tej Emilci rośnie....Filip rzuca kolejkę do Buni, Filip nie lubi tłoku...:happy:
morka torba zajeżysta :-):-)
anulka ale słódź

reklama
Do góry