reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Jola ten twój piesek ale ma rozmiar :-D też widzę na kolanka ciągnie :-Dale mały maciupki przy nim nie tylko on ;-)

Roxeen nie przechwala tylko widzę na urodę syna chce mu panne znaleźć :-D

Nika no kandydat super nie jednej serce mocniej zabije ;-)

reklama
Roxeen, małpo jedna, po tych komplimentach teraz cokolwiek byśmy nie napisały, to wyjdzie blado. Oj niedobra Ty, ti ti ti :-D
Ale masz rację, tak więc Astrid zgadzam się całkowicie z tym co napisała Ruda :-)
Dodam tylko, że Bartuś ma super oczy, te rzęski... bajka :-) a córa, oj szykuj się kobieto, bo będzie robiła furorę jak nic!

To my też się pokażemy:

O kurka trzeba bedzie tu jakieś kobitki zaczać szukać bo mojemu Alankowi przystojniacy z przed nosa wezmą:errr::-D;-)
Morka Antoś też chce powalczyć o serce Buni

Nawet prezent w rączce trzyma bo tyle konkurencji ma że musi czymś zaplusować,zresztą wiem że kobiety lubią prezenty;-):-)
hehe tak tak prezenty dobrze działają na kobietki:-Dsłodziak:-)
Bunia- a ty nie słuchaj co ci teściowe nażucają spujz na Nikodema.Od dawna przesypia całe nocki nie robi kup jak śpi sika tylko w papersioki i nie chrapie:-)to jest kandydat na męża:-DZachęcam:-):-)
jakie słodkie stupeczki:-)
ae z was krejzolki - dajcie tym dzidziolom życia poużywać a nie od razu kobity ładować w meskie rece :-p

a to my sie slicznie uśmiechamy i podrywamy :-p
no nastepny czaruje hehe:-)
Tutaj tez wstawie moich wariatow, moj pies mysli ze jest yorkiemalbo nadal malutkim szczeniaczkiem:sorry2:

Zobacz załącznik 237151
nie no jazda na maaaaaksa:-D
No i ochrzciliśmy Bartusia :D

Z mamusią

Z siostrzyczką

Rodzinnie

Z chrzestnymi (moja siostra i brat M)
super zdjątka:tak:synuś ślicznie ubrany słodziak a córa o mamo ty kobito lepiej już tam pałki szykuj bo od kawalerów to się nieopędzicie od niej:tak:
To my też się pokażemy:
slicznotka:-)
Marianna, świetnie wyglądasz i synek śliczny.
Jola, pięknie razem wyglądacie, z Olusia to chyba model będzie, świetnie pozuje do zdjęć.

To i ja wrzucę mix zdjęć Mikołaja.
słodziak a ten uśmiech tak powalający:-)

I ja się pochwale jak mój Nikodem teraz wygląda:)
Takie ładne te wasze dzieci że może gdzies mi się synowa znajdzie:))
jaki fajniuchny pulchniutki:-)

Dawać mi tu wszystkich tych kawalerów:-):tak:
To dla Was chłopaki ta marchew na brwiach. Patrzcie jaka jestem piękna i opluta:tak::-)
no prosze jak czaruje nam tu chłopaczków:-)

Wygląda bosko.

Wstawiam fotkę swojej starszej córy która kiedy my spaliśmy dobrała się do sudokremu - połowę zjadła drugą połowę użyła do dekoracji pokoju hotelowego, siebie i mnie.

Co do marchewki u ciebie to przypomniało mi się jak małą zostawiłam z jajecznicą - była wszędzie tylko nie w buzi - wyciągałam ją nawet z uszu i nosa
:-Dsłodka:-)

Mamuśki, serdecznie dziękuję za tyle miłych słówek :)
Pewnie nie uwierzycie, ale moja Julka codziennie stoi przed lustrem i narzeka na swoje usta...

Pasibrzuch, śliczna ta Twoja Emilka i jaka roześmiana.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry