reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

jeju bitwa o Bunię:D !!! jak tak patrzę na Jana i pomyślę że on niedługo (hehe) się wyprowadzi i ożeni to mi żal:D ja nie oddam! mój dzidziuś:D oj jednak mam zryty łeb: hehe ostatnio kupiłam sukienusię dla córy która jest w planach ale juź mi sie marzy:p

reklama
Sylwia ucz gotowania, sprzątania i pranie to porozmawiamy:-D

Polcia dzisiaj miała pierwszy raz sukienkę i powiem do dupci z kieckami podwija się to niewygodnie i Polcia powiedziała NIE rajstopkom:rofl2:

Bunia- a ty nie słuchaj co ci teściowe nażucają spujz na Nikodema.Od dawna przesypia całe nocki nie robi kup jak śpi sika tylko w papersioki i nie chrapie:-)to jest kandydat na męża:-DZachęcam:-):-) DSC00120.jpg

... Narazie myśli:-)
Nadineczka sukienki to porażka . Bunia ma tyle kiecek że hej na szczęście wszystkie małe,ale dzisiaj założyłam taką od cioci śliczną i faktycznie masakra:tak:

Nadineczka Olinek już umie gotować i prać ,teraz sie uczy prasowania ,a nastepne w kolejnosci jest odkurzanie -i co Polcia reflektuje?

Ja ci Sylwia nic mówić nie chcę ale to jest wyzysk. Daj chłopu poszaleć on ma dopiero co odciętą pępowinę:-D

Sylwia: dobrze dobrze ucz Olinka wszystkiego, to synowa będzie miala z niego pociechę potem i nie będzie szyszek potrzebowała:)

a sukienki fakt niewygodne to to, ale jak ślicznie maleńkie w nich wyglądają:) mam kilka wyjściowych, ale założyłyśmy doslownie kilka razy:)

Dorcia: ja tez jeszcze w ciązy nie byłam, a juz sukienki kupowałam dla wymarzonej córeczki i teraz mam jak znalazł:) także trzeba wyczekać i wszystko sie przyda!:)) no i wszystko po Miśce chował dla następnej córy, bo mi sie marzy jeszcze jedna córa!

Jola - padłam z wrażenia:D Gratulacje dla Twojego męża, musi mieć mocne kolana hehehhe:)))) pies rewelacyjny! a malutek - cudny!:))

a w ogóle takie laseczki mamy na styczniówkach.. fiu fiu :) ale niestety mój Tymek jest już zajęty.. ;)

reklama
Do góry