reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

i oby dwie takie śliczne no nie:-p
ale wiesz co faktycznie coś w tym jest
tylko, że tak patrze to my jesteśmy trochę podobne do siebie tak mi się wydaję :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Pumpkin, Nadineczka, a może Wy jakaś rodzina jesteście?!
Rzeczywiście podobne ;) hihi i nawet imiona maja takie same ;D

Wszystkie Styczniowe Bobaski cud, miód, normalnie palce lizać!! Śliczności!!

I ja pokaże mojego Adaśka, bo wiele z Was daaawno Go nie widziało... <wstydniś> ;)

Adaś i kuzynki

Tak już potrafię pływać ;)

Dwa cudowne zdjęcia mojego Skarba ;D

I moje ulubione ;D;D;D :*

Moje sloneczko za 8 dni skonczy 3 miesiace:) pozdrawiam

Załączniki

• Hanulek 2..jpeg
    Hanulek 2..jpeg
    27,6 KB · Wyświetleń: 52
  • Hanulek..jpeg
    Hanulek..jpeg
    44,7 KB · Wyświetleń: 64
Adaś to prawdziwy pływaczek już! Śliczne zdjęcia, szczególnie na tym ostatnim prezentuje się bosko - taka niewinna minka :) Poza tym widać, że cycuś służy bo policzki jak u chomiczka :)
Haneczka to już duża panna. Urocza!

Sliczne te nasze malestwa , popatrzcie jak ten czas leci , jeszcze niedawno wklejalysmy zdiecia z Usg a to juz co niekture zabki dostaja.

reklama
słodzinka:-)
Moje sloneczko za 8 dni skonczy 3 miesiace:) pozdrawiam
jak fajniuchno ubrana:-)śliczna:-)
I ja pokaże mojego Adaśka, bo wiele z Was daaawno Go nie widziało... <wstydniś> ;)

Adaś i kuzynki

Tak już potrafię pływać ;)

Dwa cudowne zdjęcia mojego Skarba ;D

I moje ulubione ;D;D;D :*
słodki pulpecik:-)oj tak to ostatnie jest piękne:tak:
słodko lulamy:-)

te bezzebne usmiechy sa najcenniejsze! a i widok spiacego slodko dziecka najpiekniejszy!
moj M wczoraj zrobil takie dwie fotki jak dzis zobaczylam to padlam. Normalnie mamy lesnego chochlika w domku :)
hehe rozbawiłaś mnie tym chochlikiem:-Dśliczniutka:tak:

Do góry