reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
A to Maciu i jego rurka :))

Załączniki

• DSCF0653.jpg
    DSCF0653.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 42
Asiowo ale Twoja mała ma obłędne włosy:tak:
sylwia Ty jakbyś w ciąży nie była:tak:, Olinek cudo
Nadineczka faktycznie skład mleka musi być ciekawy.....;-):-D:-D

Nadineczka Polcia śliczna
Asiowo Agatka ma fruzure zabójczą,a Paulince widac pojazd sie podoba
Gosieek mój Olinek też robi takiego dzióbka
Ogólnie styczniowe dzidziolki są najpiekniejsze na świecie:-D

Nadineczka, mów, co chcesz, ale dla nas Ty styczniówka jesteś, a Polcia to styczniowe dziecko.:-)

reklama
Olinek :tak:przed spacerkiem i ja prawie 7 tygodni po porodzie
słodki Oliś:-)SYLWIA super figurka:tak:u mnie flakon nie ginie bo ja się objadam za dużo słodkiemu nieodmówie i mam tego efekt:cool:
to my się przypomnimy :-)
tak lulamy na mamusi

a tutaj totalny odpływ co ja mam w tych cyckach ;-)
śliczniutka:-)
A to Maciu i jego rurka :))
hehe jaka fajniuchna:-Dja też kocham te rurki u synka:-D
Mój 5 - tygodniowy Bartuś:-)
śliczny:-)a to ostatnie słodziutkie zdjęcie:tak:

Do góry