reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

to i my sie pochwalimy jak wyglądamy już bez skazy;-)

nasza kąpiel,
Obraz 747.jpg

reakcja na wyciągnięcie z wanny
Obraz 751.jpg

i słodki sen;-)
Obraz 757.jpg

reklama
Ale słodziaki z tych styczniowych maluszków, najchętniej wycałowałabym wszystkie :-) w końcu i ja wkleję kilka zdjęć, od szpitala do dziś:

Ale cudeńka :)

Patrysia - bratanek to duży facet - poważnie!!!

Astrid - widzę że fisher price leżaczek :) i dzieciątko zachwycone, a zauważyłam że wpatruje się w paski - czyżby Bartuś gadał z Cyprianem i odkryli jakąś nieznaną nam tajemnicę?

Kacha - ale z ciebie laska...a co do prania - u nas przy małym metrażu i jednym C i tak wszędzie jest pranie powodując artystyczny nieład :)

Przpiękne te wasze dzidziolki.
Kacha i Sylwia, ale z was laski, kiedy ja taka będę i czy w ogóle będę.:wściekła/y:

A to dzisiejsze zdjęcia Mikiego na macie.

Załączniki

• Mikołajek  luty 2010 008.jpg
    Mikołajek luty 2010 008.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 53
  • Mikołajek  luty 2010 003.jpg
    Mikołajek luty 2010 003.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 50
  • Mikołajek  luty 2010 005.jpg
    Mikołajek luty 2010 005.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 45
słodki synuś i długi jest:-)
a z nas taaaaki śmiszek :-D
super zdjęcia a to pierwsze faktycznie jakby śpiewał:-D
A my dzis konczymy 6 tygodni....:-)
piękne oczka:tak:
a to moja wesoła ekipa

Amelka i siostry Antek i Zuzka
super ekipa:-)
Hihihi mamy taki sam sweterek;-)
no to się zgadałyście:-D
Ale słodziaki z tych styczniowych maluszków, najchętniej wycałowałabym wszystkie :-) w końcu i ja wkleję kilka zdjęć, od szpitala do dziś:
śliczna :-)

A to my jak spaliśmy na brzusiu i z Dominiśkiem:-)

Przpiękne te wasze dzidziolki.
Kacha i Sylwia, ale z was laski, kiedy ja taka będę i czy w ogóle będę.:wściekła/y:

Ej, cos wkrecasz Kolezanko. Taki duzy facet, a Ty mowisz, ze on styczniowy?;-):-) Kawal chlopa z niego.

No właśnie Asiax Ty się lepiej przyznaj ile Mikuś ma;-):-p
Patrysia już Ci na NK pisałam, że Alanuś to ma ciężkie życie i odespać bidulek musi po ciężkim dniu pracy ;-):-D

reklama
Bo Miki jest styczniowy, trochę oszukany, mierzyłam go sama centymetrem, wyszło 62 m, czyli urósł 7 cm, to chyba sporo przez 2 miesiące.

Patrysia, fajnie śpi Alanek na brzuszku i braciszek jak go dzielnie dźwiga.

Do góry