reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

to i my sie pochwalimy jak wyglądamy już bez skazy;-)

nasza kąpiel,
Obraz 747.jpg

reakcja na wyciągnięcie z wanny
Obraz 751.jpg

i słodki sen;-)
Obraz 757.jpg

reklama
Ale słodziaki z tych styczniowych maluszków, najchętniej wycałowałabym wszystkie :-) w końcu i ja wkleję kilka zdjęć, od szpitala do dziś:

Ale cudeńka :)

Patrysia - bratanek to duży facet - poważnie!!!

Astrid - widzę że fisher price leżaczek :) i dzieciątko zachwycone, a zauważyłam że wpatruje się w paski - czyżby Bartuś gadał z Cyprianem i odkryli jakąś nieznaną nam tajemnicę?

Kacha - ale z ciebie laska...a co do prania - u nas przy małym metrażu i jednym C i tak wszędzie jest pranie powodując artystyczny nieład :)

Przpiękne te wasze dzidziolki.
Kacha i Sylwia, ale z was laski, kiedy ja taka będę i czy w ogóle będę.:wściekła/y:

A to dzisiejsze zdjęcia Mikiego na macie.

Załączniki

• Mikołajek  luty 2010 008.jpg
    Mikołajek luty 2010 008.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 56
  • Mikołajek  luty 2010 003.jpg
    Mikołajek luty 2010 003.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 54
  • Mikołajek  luty 2010 005.jpg
    Mikołajek luty 2010 005.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 48
słodki synuś i długi jest:-)
a z nas taaaaki śmiszek :-D
super zdjęcia a to pierwsze faktycznie jakby śpiewał:-D
A my dzis konczymy 6 tygodni....:-)
piękne oczka:tak:
a to moja wesoła ekipa

Amelka i siostry Antek i Zuzka
super ekipa:-)
Hihihi mamy taki sam sweterek;-)
no to się zgadałyście:-D
Ale słodziaki z tych styczniowych maluszków, najchętniej wycałowałabym wszystkie :-) w końcu i ja wkleję kilka zdjęć, od szpitala do dziś:
śliczna :-)

A to my jak spaliśmy na brzusiu i z Dominiśkiem:-)

Przpiękne te wasze dzidziolki.
Kacha i Sylwia, ale z was laski, kiedy ja taka będę i czy w ogóle będę.:wściekła/y:

Ej, cos wkrecasz Kolezanko. Taki duzy facet, a Ty mowisz, ze on styczniowy?;-):-) Kawal chlopa z niego.

No właśnie Asiax Ty się lepiej przyznaj ile Mikuś ma;-):-p
Patrysia już Ci na NK pisałam, że Alanuś to ma ciężkie życie i odespać bidulek musi po ciężkim dniu pracy ;-):-D

reklama
Bo Miki jest styczniowy, trochę oszukany, mierzyłam go sama centymetrem, wyszło 62 m, czyli urósł 7 cm, to chyba sporo przez 2 miesiące.

Patrysia, fajnie śpi Alanek na brzuszku i braciszek jak go dzielnie dźwiga.

Do góry