reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Dziewczyny, kazdy brzuszek inny, ale kazdy uroczy :)

A ja juz po wizycie :) Nasza maluszka bardzo ladnie rosnie mimo mojej wagi piorkowej (w sumie mam tylko 7 kg do przodu i waze 57 kg / 173 cm), a maluszka w pierwszym dniu 30 tc.ma juz 1815 gram. Ulozona jest glowkowo, ale ja jestem raczej pewna, ze ona sie wciaz przekreca.. Szyjka bardzo mocna, nie ma sladow skracania sie, lekarka uwaza ze pewnie do konca bede mogla byc zupelnie aktywna jesli tylko bede miala na to ochote. Na kolejna wizyte kazala mi przyjsc nie wczesniej niz za miesiac.
:-D

Sylwkasz faktycznie Ty jestes straszna chudzinka, tyle w ciazy przy takim wzroscie!!:szok:
A dzidzia pieknie wazy, prawie tyle co moja w 32 tc.! Super!
No i szyjka rewelacja, to mozesz smigac:)

To może i mi uda się wkleić mój brzuszek.
To fota z 32tc.
Nie patrzcie na podpis bo byk mnie się wkradł :)
DSC_0401.JPG | klara1913 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
A co myślicie o moim brzuszku, mały, duży?

Klara jak na moj gust brzuszek raczej malutki, ale za to zgrabny i uroczy:):tak:
wiec nie masz sie co przejmowac.

reklama
No to jeszcze fotka w namiocie :) 33tc
eb0981ee2eda0a4cmed.jpg

i z 32tc
1003028406be7734.jpg

I ulubione zdjęcie M.
ale stare z 26tc+5
i brzuch jakoś dziwnie duży mi tu wyszedł....
ac3b820bfeba1cbcmed.jpg

Ostatnia edycja:
Śliczne mieszkanka :-)
Dziewczyny, kazdy brzuszek inny, ale kazdy uroczy :)

A ja juz po wizycie :) Nasza maluszka bardzo ladnie rosnie mimo mojej wagi piorkowej (w sumie mam tylko 7 kg do przodu i waze 57 kg / 173 cm), a maluszka w pierwszym dniu 30 tc.ma juz 1815 gram. Ulozona jest glowkowo, ale ja jestem raczej pewna, ze ona sie wciaz przekreca.. Szyjka bardzo mocna, nie ma sladow skracania sie, lekarka uwaza ze pewnie do konca bede mogla byc zupelnie aktywna jesli tylko bede miala na to ochote. Na kolejna wizyte kazala mi przyjsc nie wczesniej niz za miesiac.
:-D
super wieści:-)

reklama
Do góry