reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Dziendoberek
Wstalam, co najwazniejsze wyspana:-)

Emilia011 Nie mow ze ty sie za pozno wzielas bo to jeszcze przede mna:sorry: Tylko ze my bedziemy malowac salonik i kuchnie:sorry:

Pumpkin Nie wiem czy tam cos znajdziesz ale przejzyj:-)
Słowniczek zwrotów przydatnych w czasie ciąży i porodu / Ciąża i poród w UK / Mama i dziecko / Strona główna - Polkadot.pl

Dorciaa Ja tez nie wiem o co chodzi z tymi szyjkami, nikt mi jej nie sprawdzal i chyba nie bedzie az do porodu. Mowia ze ok to ok:-)

Tysiolek Zaczelam dzien tak samo, kawusia i ciasteczka:-) Maly dostal slodkiego i kopie z kazdej strony:-D

mzetka Nie daj sie, a maz niech ma nauczke:tak:

ania98765 Panika to sie dopiero zacznie:-D

Paulinaa kciuki zacisniete, powodzenia:-)

Mi sie dziewczynki wydaje ze juz tak zupelnie dobrze to nie bedziemy sie czuc, wkoncu juz koncowka i organizm daje znaki zeby sie przygotowac a po drugie juz troche zmeczone jestesmy:tak:
A jakos czym blizej tym bardziej nie moge sie doczekac, tylko czasem dopadaja mnie obawy ze sobie nie poradze ale odpedzam je od siebie:tak:
Milego dzionka kobitki

Mieszkanko Jessi w 30t5d ciąży :-)

f425336d71193085med.jpg

3a6e7e26ec433fcfmed.jpg
0391a570a7e18b76med.jpg

ja też nie :laugh2::laugh2::laugh2:
a tak serio - to jest takie najdziwniejsze zdjęcie ale juz Wam tłumacze...

Wszystkie są zrobione tak z góry - rzut na czoło, oczy i nos - usta i broda niezbyt widoczne...
to ostatnie wlasnie jest zrobione od dołu - bo ja chcialam zobaczyc brode i usta ..ale nie wyszlo pieknie bo jak widac nikt nie czai :cool2::laugh2::laugh2:
widac troszke nosek na srodku, poniżej OTWARTE usta, wyzej jedno oczko to czarna dziura a drugie troszke niby widac ,brody oczywiscie nie widac wyraznie:eek:

mam nadzieje ze troche pomogłam w obczajaniu :cool2:

mi tez gin tłumaczył co gdzie jest :eek:
A ja się domyśliłam od razu że to twarzyczka z otwartymi ustami Roxeen synuś super!
Kacha wawa brzuszek cudny duży i zgrabniusi!

reklama
Do góry