golanda ja to jak staje do kasy uprzywilejowanej to mimo, ze przede mna czesto stoja ludzie, ktorzy nie powinni tam stac, nikt mnie nie przepuszcza:-( a ja nie mam jakos odwagi sie wepchac.
A tak przy okazji, to na jakich zasadach funkcjonuja takie kasy? czy jak jest kolejka i widze, ze nie ma w niej zadnej ciezarnej ani staruszki tylko zdrowe dryblasy, moge przeprosic i powiedziec, ze jestem w ciazy, i czy moglabym pierwsza?
Karoli, dokladnie tak to działa, ze jak stoi do kasy ktos bez brzucha, bez dziecka i jest młody, to masz prawo powiedziec ze ma cie wpuscic bo jestes w ciazy.
Czasem kasjerka sama zwraca uwage tym ludziom. Ja sama nigdy nie wpycham sie ale staje do tej kasy, bo mam takie prawo jeszcze przez miesiac
zawsze tam mniej ludzi
Raz babcia sie na mnie wydarla ze jakim prawem stanelam przy kasie dla uprzywilejowanych, wiec sie teraz ostro wypinam
Golanda, a Ciebie jakbym na ulicy zobaczyła to pewnie bym nie zajarzyła, że jesteś w ciąży ;-) Ale nic się nie martw, bo małe jest naprawdę piękne![]()
dziekuje Kacha wawa
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)