reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Labamba switne fotki z trojwymiaru
Agbar super zdątko:)

Achanika słodkie fotki, ale chyba wbrew pozorom najmniej widac na tym ostatnim z 3D, co by sie wydawalo ze powinno byc odwrotnie

reklama
Golanda- no te 3D nam nie wyszlo bo mialam malo wody owodniowej i bedziemy jeszcze raz robic ale te zdjecie tez wzielam na pamiatke:) mam wypic 2l wody w dzien wizyty i powiedziala ze powinno wyjsc ladniej...no zobaczymy- wizyte mam 19 listopada juz sie nie moge doczekac:)

Labamba ale śliczny facecik:tak: Jej jak ja bym chciała podejrzeć moją malutką :tak: Cały czas wyobrażam sobie jak wygląda:tak:ale nie będę robić badania tylko dla fotki:-)

hej dziewczynki . oto moja Violka w końcówce 31tc, waga-2kg i 38cm;-)

Violka 09.11.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

Cudne dzieciaczki:tak: i brzusie też:-) To my dzisiaj:laugh2:

To i ja cos wkleje:-)

Wielka Stopa;-):-D

A to mój pierniczek:-)

tu moje malenstwo -pierwsza fotka z 14 tyg a druga z 25:) i z 20 fotka 3D

słodkie dzieciaczki stópka i brzuszek:-)

Super wyglądasz:tak::tak:a brzusio jaki zgrabny

SercaDwa wyglądasz rewelecyjnie;-)
Dziękuje dziewczyny:-D
Wydaje mi się ,że mam strasznie duży brzuch jak na 28 tydz .Na wysokości pępka mam 105 cm.Jest mi juz troszkę ciężko a to dopiero początek 3 trymestru:eek::eek::eek:
Anulka Ty miałas mniejszy chyba nawet juz 32 tygodniu
Kruszynka to juz w ogóle ma malutki zgrabny brzuszek

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje dziewczyny:-D
Wydaje mi się ,że mam strasznie duży brzuch jak na 28 tydz .Na wysokości pępka mam 105 cm.Jest mi juz troszkę ciężko a to dopiero początek 3 trymestru:eek::eek::eek:
Anulka Ty miałas mniejszy chyba nawet juz 32 tygodniu
Kruszynka to juz w ogóle ma malutki zgrabny brzuszek

Serca Dwa masz super zgrabny brzuszek!
A to ze 105cm to tylko sie cieszyc!Przynajmniej widac ze w ciazy jestes!
Ja zaczynam 33tydz i mam nadal 89cm.

Do góry