ale ja bede miała flaczek a Ty może nieSerca Dwa masz super zgrabny brzuszek!
A to ze 105cm to tylko sie cieszyc!Przynajmniej widac ze w ciazy jestes!
Ja zaczynam 33tydz i mam nadal 89cm.
reklama
Anulka8700
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczyny
Wydaje mi się ,że mam strasznie duży brzuch jak na 28 tydz .Na wysokości pępka mam 105 cm.Jest mi juz troszkę ciężko a to dopiero początek 3 trymestru
Anulka Ty miałas mniejszy chyba nawet juz 32 tygodniu
Kruszynka to juz w ogóle ma malutki zgrabny brzuszek
ja mam mały brzuch, a Julka mala nie jest jak juz ma 2200g wiec nie wiem gdzie ona sie mieści mam 100 cm ale teraz widze że strasznie mi opadł
ale ja bede miała flaczek a Ty może nie
Oj to chyba nie ma reguły, moja sasiadka miala chyba ze 120cm i teraz jest płaska deska po 2 ciazach. Zero! nawet deka flaczka, ma chyba z 60 w pasie.
ja mam mały brzuch, a Julka mala nie jest jak juz ma 2200g wiec nie wiem gdzie ona sie mieści mam 100 cm ale teraz widze że strasznie mi opadł
Anulka lekarka mi mowila ze widziala juz takie cuda ze nie do opisania, ze kobiety z malymi brzuchami mialy w sobie dzieci ponad 4kg i ze ona sama sie za glowe łapała gdzie te dzieci sie tam upychały i sie smiała ze chyba w jelitach, bo to szok jak im tak wygodnie na małej powierzchni.
No zobaczymy, ja mam 89cm i w czawrtek wieczorem usg wiec sie dowiem czy dzidzia jest mała czy tez ok 2kg jak u naszych rekordzistek na forum
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Kruszynka to juz w ogóle ma malutki zgrabny brzuszek
Bo mi ciąża moja droga w biuścik poszła
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
SercaDwa fajny, zgrabny brzucholek :-)
Anulka8700
Fanka BB :)
Widocznie to nie sa cuda tylko realiakazda kobieta jest inna i ma takie a nie inne mozliwości..Golanda dzidzia na pewno będzie mieściła sie w normach. ja wczoraj doznalam szoku jak spojrzalam na swoj brzuch z profilu, normalnie prawie znikł:-(splaszczył sie, opadł, na pewno nie wyglądam jak w ciążyAnulka lekarka mi mowila ze widziala juz takie cuda ze nie do opisania, ze kobiety z malymi brzuchami mialy w sobie dzieci ponad 4kg i ze ona sama sie za glowe łapała gdzie te dzieci sie tam upychały i sie smiała ze chyba w jelitach, bo to szok jak im tak wygodnie na małej powierzchni.
No zobaczymy, ja mam 89cm i w czawrtek wieczorem usg wiec sie dowiem czy dzidzia jest mała czy tez ok 2kg jak u naszych rekordzistek na forum
dla porównania
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Anulka faktycznie, inny kształt. Pewnie dzidzia przyjęła inną pozycje
Mi wczoraj też koleżanka powiedziała, że chyba mi się brzuszek obniżył, chociaż ja tego nie zauważuyłam. Ale cóż, ja go oglądam co dziennie, więc mogę tego nie zauważyć. A ona mnie żadko widzi, więc może jej się wydawało. Ale powiem wam, że mnie trochę wystraszyła, bo odrazu skojarzyłam sobie z nadchodzącym porodem. Oj, panikara ze mnie. Pewnie moja dzidzia też ułożyła się inaczej, żeby było jej wygodniej A ostatnio to wierci się okropnie
Mi wczoraj też koleżanka powiedziała, że chyba mi się brzuszek obniżył, chociaż ja tego nie zauważuyłam. Ale cóż, ja go oglądam co dziennie, więc mogę tego nie zauważyć. A ona mnie żadko widzi, więc może jej się wydawało. Ale powiem wam, że mnie trochę wystraszyła, bo odrazu skojarzyłam sobie z nadchodzącym porodem. Oj, panikara ze mnie. Pewnie moja dzidzia też ułożyła się inaczej, żeby było jej wygodniej A ostatnio to wierci się okropnie