reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

kacha_wawaale superowo wyszła!!!!normalnie chyba modelka będzie tak zapozowała;-)
ja jutro mam USG i tez licze na jakąś fajną fotkę;-)

reklama
A oto buziaczek naszej Jessi:-)

scn0002.tif

scn0001.tif

słodka buźka:-)

Malutka prześliczna :-) ale wiecie co? ostatnio w szkole rodzenia uczyliśmy sie, jak obracać dziecko itp. i te lalki są jak prawdziwe niemowlaki i tak sobie pomyślałam, że chciałabym, żeby córcia juz z nami była. a dzisiaj śniło mi się, że wyciągnęła do mnie rękę z brzucha :-D

a to moje maleństwo z dzisiaj,dokładnie 27tc i waga 1kg;-)

ps. czy dziecko na tym etapie rozwoju może otwierać oczy?bo na jednym zdjęciu wydaje mi się że ma otwarte ale może to tylko moja wyobraźnia;-)

Załączniki

• violka11.jpg
    violka11.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 103
  • violka21.jpg
    violka21.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 99
reklama
a to moje maleństwo z dzisiaj,dokładnie 27tc i waga 1kg;-)

ps. czy dziecko na tym etapie rozwoju może otwierać oczy?bo na jednym zdjęciu wydaje mi się że ma otwarte ale może to tylko moja wyobraźnia;-)

Jaka śliczna dzidziunia!! :-D Rzeczywiście wygląda jakby otwarte oczko miała:tak:

"Ciąża 27 tydzień – dziecko zaczyna powoli otwierać oczy. Jego powieki przestają być sklejone. Mam może bawić się z dzieckiem przykładając do brzucha latarkę – dziecko reaguje na światło."

Cytat ze stronki Ciąża tydzień po tygodniu
:-)
Miałaś pierwszy wzrokowy kontakt z dzidzią!! Super!!! :-D Gratuluję!!!!:happy::happy::happy:

Do góry