reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
a ja cos od dluzszego czasu zaniedbuje forum... ale jakos nie mam weny do pisania... no to sie chociaz brzucholkiem pochwale :-)

Golanda, a jak teraz Twoj brzuszek ?
Pamietam ze jeszcze jakis czas temu byl calkiem maly :}
Prosze o fotke !

Agugucha piekny ciazowy brzuszek!!!!!!!!!!

Sylwkasz
a jak Twoj malutki brzunio? Wklej fotoska!:)
Moj chyba ruszył z kopyta, z reszta mi sie od dawna wydaje ze jest gigant, a ludzie mowia ze nadal nie widac ze to ciaza, tylko jakbym sie znowu przejadla fasoli:crazy:
Fotki z dzis nie mama, ale wkleje taką co robilam 4dni temu, przed wyjsciem na basen:)
28tydz.

Ostatnia edycja:
Golanda - obiecuje jutro wkleic fotke :}

Brzuszek sliczny, ale ciagle faktycznie malutki. Zreszta nie jest wazna wielkosc brzuszka, ale zeby dzidzia rosla ! Przynajmniej jest nam lzej i dluzej bedziemy w dobrej formie :}

Moj brzuszek zaczal rosnac i konkretnie widac, ze to ciazowy od miesiaca, ale wciaz nie jest duzy. Na usg z poniedzialku 24 tc. 1 dzien dzidzia wazyla 755 gr i podwoila swoja wage sprzed niecalego meisiaca, kiedy miala 360 gr. To najwazniejsze :)

Inne brzuszki tez cudowne ! Gratulacje.

Golanda - obiecuje jutro wkleic fotke :}
Brzuszek sliczny, ale ciagle faktycznie malutki. Zreszta nie jest wazna wielkosc brzuszka, ale zeby dzidzia rosla ! Przynajmniej jest nam lzej i dluzej bedziemy w dobrej formie :}
Moj brzuszek zaczal rosnac i konkretnie widac, ze to ciazowy od miesiaca, ale wciaz nie jest duzy. Na usg z poniedzialku 24 tc. 1 dzien dzidzia wazyla 755 gr i podwoila swoja wage sprzed niecalego meisiaca, kiedy miala 360 gr. To najwazniejsze :)
Inne brzuszki tez cudowne ! Gratulacje.

Paulinaa piekny okazały brzucholek!:)

Sylwkasz czekamy na fotke, trzymam za slowo:)
Ale fakt masz racje, jest wygodnie, nie czuje brzucha przy schylaniu, zapinaniu butow itp.a myslalam ze w 7 mies to sie juz nie zmieszcze w drzwiach bokiem:)

Popieram, ze z malym brzuchem nie ma klopotow. Normalnie sie schylam, kucam, zginam. No i moze dzieki temu te rozsepy nas omina.
Od wczoraj po usg jestem spokojna, bo dzidzia sobie rosnie prawidlowo, a moj brzuch wolno. I szczerze mowiac, to ja nie mialabym nic przeciwko temu, zeby miec maly brzuch nawet w 9 miesiacu. Bo ta dziewczyna, ktora wczoraj widzialam, ktora chyba w obwodzie miala 200 cm byla przerazajaca.

reklama
Golanda ale mały brzusio;-) hehe ja tak wygladalam przed ciążą jak dużo zjadłam;)ale w sumie to ci zazdroszczę bo mi juz trudno pedicure sie robi...;(

Do góry