reklama
a ja cos od dluzszego czasu zaniedbuje forum... ale jakos nie mam weny do pisania... no to sie chociaz brzucholkiem pochwale :-)
Golanda, a jak teraz Twoj brzuszek ?
Pamietam ze jeszcze jakis czas temu byl calkiem maly :}
Prosze o fotke !
Agugucha piekny ciazowy brzuszek!!!!!!!!!!
Sylwkasz a jak Twoj malutki brzunio? Wklej fotoska!
Moj chyba ruszył z kopyta, z reszta mi sie od dawna wydaje ze jest gigant, a ludzie mowia ze nadal nie widac ze to ciaza, tylko jakbym sie znowu przejadla fasoli
Fotki z dzis nie mama, ale wkleje taką co robilam 4dni temu, przed wyjsciem na basen
28tydz.
Ostatnia edycja:
Paulinaa
Mama Adasia '2010
P
patrysia*
Gość
a ja cos od dluzszego czasu zaniedbuje forum... ale jakos nie mam weny do pisania... no to sie chociaz brzucholkiem pochwale :-)
śliczny brzuszek
A to my pod koniec 27 tygodnia
gigant :-)
GOLANDA ruszył ruszył
sylwkasz
Fanka BB :)
Golanda - obiecuje jutro wkleic fotke :}
Brzuszek sliczny, ale ciagle faktycznie malutki. Zreszta nie jest wazna wielkosc brzuszka, ale zeby dzidzia rosla ! Przynajmniej jest nam lzej i dluzej bedziemy w dobrej formie :}
Moj brzuszek zaczal rosnac i konkretnie widac, ze to ciazowy od miesiaca, ale wciaz nie jest duzy. Na usg z poniedzialku 24 tc. 1 dzien dzidzia wazyla 755 gr i podwoila swoja wage sprzed niecalego meisiaca, kiedy miala 360 gr. To najwazniejsze
Inne brzuszki tez cudowne ! Gratulacje.
Brzuszek sliczny, ale ciagle faktycznie malutki. Zreszta nie jest wazna wielkosc brzuszka, ale zeby dzidzia rosla ! Przynajmniej jest nam lzej i dluzej bedziemy w dobrej formie :}
Moj brzuszek zaczal rosnac i konkretnie widac, ze to ciazowy od miesiaca, ale wciaz nie jest duzy. Na usg z poniedzialku 24 tc. 1 dzien dzidzia wazyla 755 gr i podwoila swoja wage sprzed niecalego meisiaca, kiedy miala 360 gr. To najwazniejsze
Golanda - obiecuje jutro wkleic fotke :}
Paulinaa piekny okazały brzucholek!
Sylwkasz czekamy na fotke, trzymam za slowo
Ale fakt masz racje, jest wygodnie, nie czuje brzucha przy schylaniu, zapinaniu butow itp.a myslalam ze w 7 mies to sie juz nie zmieszcze w drzwiach bokiem
Karoli4
Fanka BB :)
Popieram, ze z malym brzuchem nie ma klopotow. Normalnie sie schylam, kucam, zginam. No i moze dzieki temu te rozsepy nas omina.
Od wczoraj po usg jestem spokojna, bo dzidzia sobie rosnie prawidlowo, a moj brzuch wolno. I szczerze mowiac, to ja nie mialabym nic przeciwko temu, zeby miec maly brzuch nawet w 9 miesiacu. Bo ta dziewczyna, ktora wczoraj widzialam, ktora chyba w obwodzie miala 200 cm byla przerazajaca.
Od wczoraj po usg jestem spokojna, bo dzidzia sobie rosnie prawidlowo, a moj brzuch wolno. I szczerze mowiac, to ja nie mialabym nic przeciwko temu, zeby miec maly brzuch nawet w 9 miesiacu. Bo ta dziewczyna, ktora wczoraj widzialam, ktora chyba w obwodzie miala 200 cm byla przerazajaca.
reklama
F
Fiołek2010
Gość
Golanda ale mały brzusio;-) hehe ja tak wygladalam przed ciążą jak dużo zjadłamale w sumie to ci zazdroszczę bo mi juz trudno pedicure sie robi...;(