reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Zdjęcia piękne...
Ale ja bym się nie zdecydowała na nagie zdjęcie w ciąży. Jakoś siebie w tym nie widzę. Nie chciałabym chyba, żeby moje dziecko potem takie zdjęcia oglądało.

reklama
A ja jestem na etapie przygotowywania mojej koleżanki do takiej sesji:) Robiła mi zdjęcia na ślubie i ma dziewczyna smykałkę, a że znam się z nią już trochę, to będzie czysta przyjemność:)

ja na taką zupełnie nagą chyba też bym się nie zdecydowałan ale w poprzedniej ciąży bawiłam się w sesje domowe z brzuszkiem i teraz też mam zamiar.

A tak w ogóle to wzięło mnie na brzuszkowe wspominki i znalazłam fotkę z 36tygodnia z Natalią to się pochwalę :-):

brzu.jpg

pomyślcie, że za parę miesięcy będziemy tak wyglądać :-D

katjusza ja to bym chciala nacieszyc sie ruchami dziecka i potem to juz szybciutko niech zleci do 36tygodnia i zaraz mozna na porodowke i zglowy :) i mozna sie powoli szykowac do nastepnego dziecka :D hahahaha

katjusza - ja już prawie mam teraz taki :p o proszę, fotki z wczoraj wieczora - ehh, te placki ziemniaczane :p
jestem w szoku skąd mi się taki brzuch wziął... dziś rano niewiele mniejszy, i taki mam już teraz cały czas

dsc0123ca.jpg

dsc0124k.jpg

super brzuszki dziewczyny.
Olga wow :szok::szok::-D brzuszek masz naprawdę pokaźny, nie ma co, taki ewidentnie ciążowy.

Ja bym się chętnie zgodziła na taka odważniejszą sesję,ale pod warunkiem że dobrze bym znała fotografa :happy:

katjusza - u mnie w tym temacie wszystko sprawne więc to nie to :p wzdęć też nie miewam :) może mam dużo wód płodowych? choć to może za wcześnie na dużo wód? no i te powłoki wszystkie rozciągnięte po niedawnej ciąży, tak to jest jak się nie ćwiczy brzucha :p

może to dlatego mnie już teraz plecy bolą jak postoję..? w poprzedniej ciąży bóle się zaczęły gdzieś w 4 miesiącu a tu dopiero połowa trzeciego

reklama
Olga jak mój w 9 miesiącu:-D:tak::tak: absolutnie bossssssssssssski :tak:
Ja to się nie mam absolutnie czym pochwalić nic a nic tylko stary tłuszczyk i fotek nie robię bo i nie ma po co może za kilka miesięcy... ale waszym kibicuję

Do góry