reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Kajtusza boskie. Gdybym miała M fotografa nie zawahałabym się :-) przecież tam w ogóle nie ma nagości
3timeangel
Zaciekawiona BB
A ja jestem na etapie przygotowywania mojej koleżanki do takiej sesji Robiła mi zdjęcia na ślubie i ma dziewczyna smykałkę, a że znam się z nią już trochę, to będzie czysta przyjemność
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja na taką zupełnie nagą chyba też bym się nie zdecydowałan ale w poprzedniej ciąży bawiłam się w sesje domowe z brzuszkiem i teraz też mam zamiar.
A tak w ogóle to wzięło mnie na brzuszkowe wspominki i znalazłam fotkę z 36tygodnia z Natalią to się pochwalę :-):
pomyślcie, że za parę miesięcy będziemy tak wyglądać
A tak w ogóle to wzięło mnie na brzuszkowe wspominki i znalazłam fotkę z 36tygodnia z Natalią to się pochwalę :-):
pomyślcie, że za parę miesięcy będziemy tak wyglądać
kruszki
katjusza ja to bym chciala nacieszyc sie ruchami dziecka i potem to juz szybciutko niech zleci do 36tygodnia i zaraz mozna na porodowke i zglowy i mozna sie powoli szykowac do nastepnego dziecka hahahaha
Olga RaQ
katjusza - ja już prawie mam teraz taki o proszę, fotki z wczoraj wieczora - ehh, te placki ziemniaczane
jestem w szoku skąd mi się taki brzuch wziął... dziś rano niewiele mniejszy, i taki mam już teraz cały czas
jestem w szoku skąd mi się taki brzuch wziął... dziś rano niewiele mniejszy, i taki mam już teraz cały czas
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
powiem Ci Olga, że faktycznie duży :-) ale ja też taki miewam jak nie zadziała kompot śliwkowy ;-)
super brzuszki dziewczyny.
Olga wow brzuszek masz naprawdę pokaźny, nie ma co, taki ewidentnie ciążowy.
Ja bym się chętnie zgodziła na taka odważniejszą sesję,ale pod warunkiem że dobrze bym znała fotografa
Olga wow brzuszek masz naprawdę pokaźny, nie ma co, taki ewidentnie ciążowy.
Ja bym się chętnie zgodziła na taka odważniejszą sesję,ale pod warunkiem że dobrze bym znała fotografa
Olga RaQ
katjusza - u mnie w tym temacie wszystko sprawne więc to nie to wzdęć też nie miewam może mam dużo wód płodowych? choć to może za wcześnie na dużo wód? no i te powłoki wszystkie rozciągnięte po niedawnej ciąży, tak to jest jak się nie ćwiczy brzucha
może to dlatego mnie już teraz plecy bolą jak postoję..? w poprzedniej ciąży bóle się zaczęły gdzieś w 4 miesiącu a tu dopiero połowa trzeciego
może to dlatego mnie już teraz plecy bolą jak postoję..? w poprzedniej ciąży bóle się zaczęły gdzieś w 4 miesiącu a tu dopiero połowa trzeciego
reklama
kakakarolina
Olga jak mój w 9 miesiącu absolutnie bossssssssssssski
Ja to się nie mam absolutnie czym pochwalić nic a nic tylko stary tłuszczyk i fotek nie robię bo i nie ma po co może za kilka miesięcy... ale waszym kibicuję
Ja to się nie mam absolutnie czym pochwalić nic a nic tylko stary tłuszczyk i fotek nie robię bo i nie ma po co może za kilka miesięcy... ale waszym kibicuję