reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

słuchajcie, a może utworzymy zamkniętą grupę i tam będziemy wrzucać wszelkie fotki - będzie można ujawnić swoje buzie, naszych mężów itp :p bo nikt obcy tam nie zajrzy, co Wy na to?

reklama
olga ja myślałam o wątku zamkniętym ale to chyba jeszcze za wcześnie... ja jestem ufna ale kurde internet to internet a może macie konta na fb tam tez możemy siebie pooglądać?

Photo0745.jpg12tc.jpg
a tu kruszki zaczynaja 12tydzien :) sorry za te pisanie jak kura pazurem ale u mnie cos lietry normalne w paintcie nie dzialaja, a nie chce mi sie w innym obrabiac (lenistwo) :p ja chyba bede co 2 tygodnie robila :), zniknela mi pierwsza falda, ta co sie robi na dole, nad pepkiem jak sie schylasz, albo przy brzuszkach :), ta wyzej juz zanika takze, wieczorem brzuchol jest nietarulnie okropnie wielki, tak jak piszecie wyglada na 5miesiac wtedy hah i jeszcze widze ze w 10tc mialam te same majtki!! hahaha nie pomyslcie ze mam je na tylko 2tygodnie!! lol!!! ;)
buziole :)
ja chyba

Olga rzeczywiście brzuszek pokaźny. Ciekawe jakie będziemy miały pod koniec ciąży :-)

Kruszki widać, że Tobie też się ładnie zaokrąglił. Już nie ma tylko uwypuklenia u dołu, ale cały się robi większy. U mnie też tak jest.

katjusza77 - przepiękna ta sesja, jakie to wzruszające :tak:

Olga RaQ - no faktycznie pokaźny brzusio, nie wiem od czego to zależy jednym to do końca ciąży nieznacznie urośnie, a innym szybko widać, ja należę do tych drugich też mi strasznie wywala i tak miałam w każdej ciąży. Mąż się ze mnie śmieje jak oglądam brzuszek, że to z pewnością przejedzenie bo na brzuch ciążowy za wcześnie, głupoty pindoli.. :-p
Też bym była za zamkniętym wątkiem ze zdjęciami, wstęp tylko dla uprawnionych osób, tylko dla sierpniówek.
W ogóle naszym dzile powinien być moderator z pośród nas, albo i kilka moderatorek, w razie czyjejś nieobecności. W innych działach miesiąca mają regulaminy i pilnują porządku, niepotrzebne wątki lub o podobnej tematyce są łączone ze sobą itp..

kruszki - niby na zdjęciach widać różnicę, ale generalnie jeszcze na ciążowy to nie wygląda, chudzinka jesteś

----
A tu możecie zobaczyć mój z poprzedniej ciąży z 40tyg
https://www.babyboom.pl/forum/zapis...9/nasze-brzuszki-4414/index67.html#post963736

Ostatnia edycja:
Sliczne te nasze brzuszki:))) Olga RaQ mój brzuchol tez taki olbrzym, chwilami zastanawiałam się czy sobie nie wymyślam, ale teraz wiem ze nie jestem sama. dzisiaj postaram sie wrzucic:)

ojjjjaaaaacieeeee Dorotak ale miałaś dzwonka wielkiego :-D:-D jak z bliźniakami :-) ale widzę, że tak jak mi robił Ci się na koniec szpiczasty :-) widać, że dzidzia już chciała wyłazić :-):-)

kruszki - niby na zdjęciach widać różnicę, ale generalnie jeszcze na ciążowy to nie wygląda, chudzinka jesteś

mam nadzieje ze przytyje tyle co w poprzedniej(9kg) to bylo akurat!
ale mialas fajnego brzuchala
:)
moj z corka byl jak pilka, taka do nogi, nic wiecej, okragly, ale nie wylazil na boki, fajny byl heh

reklama
Tak konkretny brzuchal miałam i pewnie teraz też tak będzie, widocznie taka moja uroda.
W sobotę będąc na badaniach krwi spotkałam kolegę z podstawówki z ciężarną małżonką, pytam w którym miesiącu jest, a ona odpowiada że to ósmy, a ja w szoku :szok:, bo ja taki brzuszek jakoś w 5 miesiącu miałam, no ale jak ja w ciążach po 19 i 17 kg przybrałam to i widać je było :-D
kruszki - zazdroszczę tych 9kg

Do góry