reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

słuchajcie, a może utworzymy zamkniętą grupę i tam będziemy wrzucać wszelkie fotki - będzie można ujawnić swoje buzie, naszych mężów itp :p bo nikt obcy tam nie zajrzy, co Wy na to?

reklama
olga ja myślałam o wątku zamkniętym ale to chyba jeszcze za wcześnie... ja jestem ufna ale kurde internet to internet a może macie konta na fb tam tez możemy siebie pooglądać?

Photo0745.jpg12tc.jpg
a tu kruszki zaczynaja 12tydzien :) sorry za te pisanie jak kura pazurem ale u mnie cos lietry normalne w paintcie nie dzialaja, a nie chce mi sie w innym obrabiac (lenistwo) :p ja chyba bede co 2 tygodnie robila :), zniknela mi pierwsza falda, ta co sie robi na dole, nad pepkiem jak sie schylasz, albo przy brzuszkach :), ta wyzej juz zanika takze, wieczorem brzuchol jest nietarulnie okropnie wielki, tak jak piszecie wyglada na 5miesiac wtedy hah i jeszcze widze ze w 10tc mialam te same majtki!! hahaha nie pomyslcie ze mam je na tylko 2tygodnie!! lol!!! ;)
buziole :)
ja chyba

Olga rzeczywiście brzuszek pokaźny. Ciekawe jakie będziemy miały pod koniec ciąży :-)

Kruszki widać, że Tobie też się ładnie zaokrąglił. Już nie ma tylko uwypuklenia u dołu, ale cały się robi większy. U mnie też tak jest.

katjusza77 - przepiękna ta sesja, jakie to wzruszające :tak:

Olga RaQ - no faktycznie pokaźny brzusio, nie wiem od czego to zależy jednym to do końca ciąży nieznacznie urośnie, a innym szybko widać, ja należę do tych drugich też mi strasznie wywala i tak miałam w każdej ciąży. Mąż się ze mnie śmieje jak oglądam brzuszek, że to z pewnością przejedzenie bo na brzuch ciążowy za wcześnie, głupoty pindoli.. :-p
Też bym była za zamkniętym wątkiem ze zdjęciami, wstęp tylko dla uprawnionych osób, tylko dla sierpniówek.
W ogóle naszym dzile powinien być moderator z pośród nas, albo i kilka moderatorek, w razie czyjejś nieobecności. W innych działach miesiąca mają regulaminy i pilnują porządku, niepotrzebne wątki lub o podobnej tematyce są łączone ze sobą itp..

kruszki - niby na zdjęciach widać różnicę, ale generalnie jeszcze na ciążowy to nie wygląda, chudzinka jesteś

----
A tu możecie zobaczyć mój z poprzedniej ciąży z 40tyg
https://www.babyboom.pl/forum/zapis...9/nasze-brzuszki-4414/index67.html#post963736

Ostatnia edycja:
Sliczne te nasze brzuszki:))) Olga RaQ mój brzuchol tez taki olbrzym, chwilami zastanawiałam się czy sobie nie wymyślam, ale teraz wiem ze nie jestem sama. dzisiaj postaram sie wrzucic:)

ojjjjaaaaacieeeee Dorotak ale miałaś dzwonka wielkiego :-D:-D jak z bliźniakami :-) ale widzę, że tak jak mi robił Ci się na koniec szpiczasty :-) widać, że dzidzia już chciała wyłazić :-):-)

kruszki - niby na zdjęciach widać różnicę, ale generalnie jeszcze na ciążowy to nie wygląda, chudzinka jesteś

mam nadzieje ze przytyje tyle co w poprzedniej(9kg) to bylo akurat!
ale mialas fajnego brzuchala
:)
moj z corka byl jak pilka, taka do nogi, nic wiecej, okragly, ale nie wylazil na boki, fajny byl heh

reklama
Tak konkretny brzuchal miałam i pewnie teraz też tak będzie, widocznie taka moja uroda.
W sobotę będąc na badaniach krwi spotkałam kolegę z podstawówki z ciężarną małżonką, pytam w którym miesiącu jest, a ona odpowiada że to ósmy, a ja w szoku :szok:, bo ja taki brzuszek jakoś w 5 miesiącu miałam, no ale jak ja w ciążach po 19 i 17 kg przybrałam to i widać je było :-D
kruszki - zazdroszczę tych 9kg

Do góry