reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

MieMie - psiak zawsze wpycha sie w kadr ale jeszcze pozowac nie umie :p nie wie o co chodzi :p

Dziekuje za mile komentarze;) juz wiem gdzie mozna sie podbudowac kiedy spada poczucie atrakcyjnosci hihihi :D

reklama
YAY, Exotic alez ty wylaszczona! Wygladasz kwitnaco! Po prostu cudo. Zazdroszcze figury. Tak trzymaj ;)
ps. robilas brwi?

Agnes -niestety jeszcze nie robilam tego pernamentnego makijazu zrobie po nowym roku jak pojade do polski narazie sama sobie maluje kredka i robie henne ;) bardzo lubie je dopieszczac wtedy oko ladnie wyglada jak oprawa jest dobra;) a na depilacje chodze do hindusek i nitkami mi reguluja swietna metoda bardzo mi odpowiada i nie mam zadnych odrostow przez jakies 3 tygodnie, polecam ;)

To i ja się pochwalę moim brzuszkiem i starszą córeczką Vanessą;) 31 tc
DSC_5240.jpg

Exotic w Twoim wypadku o spadku atrakcyjności nie ma mowy :-D Psiak na pewno nauczy się pozować, tył ma bardzo ładny,teraz trzeba popracować nad przodem :tak:

Malinkaizi i ile tam wyszło cm? :-D Córcia Twoja bardzo dobrze się prezentuje, widzę, że paznokcie ma już przygotowane na Euro :tak: Fajny masz brzusio - widoczny, okrągły i dzidzia sobie w nim spokojnie rośnie :-D

reklama
Do góry