reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Śliczne macie te domki.
Ja nie pamietam kiedy wklejalam ostatnio a chyba w 18 a teraz 24:-)

DSC_0438.JPGDSC_0440.JPGDSC_0459.JPG DSC_0498.JPGDSC_0507.JPGDSC_0518.JPG DSC_0512.JPG DSC_0534.JPG

reklama
Super sesyjka martynaxyxymartyna :-) wogole wszystkie macie fajne brzuszki, kazdy inny ale kazdy rownie fajny:-) a ja sie nie moge zmobilizowac do sesji i wkoncu nie bede miec zadnej pamiatki po ciazy ahh:-(

sopelek
ja rowniez bym nie powiedzialam ze w tym apartamencie mieszka sobie dwojeczka :) ale brzusio sliczny :)
martyna super sesja, ale jak piekna modelka to co sie dziwic :) ja rowniez planuje taka sesyjke ale chyba pod koniec maja lub poczatek czerwca, zawsze to jakas pamiatka :)

a to mo brzusio dzis rano (boziu on rosnie jak na drozdzach :-D) 26tc4dDSC03260.jpg

uwaga straszę :-D
ja i moje piękne bikini, ślady na brzuchu, to po przedniej lokatorce - made by Freddy Laura Krueger :rofl2:

brzuszki 26tc.jpg

irisson fajniutki twoj brzusio, no i cycuszki tez niczego sobie:-)
ja to myslalam ze mi w ciazy urosna, no fakt urosly ale tylko troszeczke ;-)

No dziewczynki piękne brzuszki!! Ciekawe jak będziemy wyglądały za 3 miesiące :-)
Sopelek fajnie Ci brzuszek urósł ale tak jak dziewczyny piszą na bliźniaczy nadal nie wygląda. Ale przynajmniej szybko go zgubisz po porodzie :-)
Martynka super sesja. My jutro idziemy do kolegi który robił taką sesję mojej koleżance, więc muszę z nim zagadać czy nie chciałby mi też cyknąć trochę zdjęć. Zostałaby fajna pamiątka.

reklama
Do góry