reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

MieMie, tak to on, jakoś wyjątkowo melancholijny na tym zdjęciu pewnie zaspany:-) zazwyczaj to mu pysk się tylko śmieje. Mi się bardzo podobają takie zaokrąglone ciężarówki, jak patrzyłam na ciężarną V. Beckham to ładnie i zdrowo to to nie wyglądało.
Zapomniałam dodać, że mam "ten" pępek wystający tylko nie wiem jak to na zdjęciu to pokazać bo z boku słabo jeszcze widać. Zawsze myślałam, że mój jest tak wklęsły, że zostanie na miejscu, a jednak:-)
Marcia, no kolejny raz zrobię bez koszulki to wtedy bardziej widać.

reklama
:) fajowe brzucholce!
dołączam fotkę z dziś - 21tydz.+3dc.
MieMie też zawsze kupowałam ciuszki w rozmiarze 36, teraz różnie..oj baaaardzo różnie..mam nawet dwie bluzki w rozm. XL/XXl, co prawda są luźne,ale takie celowo wzięłam, bo mi fason odpowiada i tyle, sportowe do legginsów :) oczywiście cyce urosły mi z miseczki B/C na D/DD :) 21tydz.3dc..jpg

ddaga Ty to zgrabna kobitka jesteś :-) Masz bardzo ładny, kształtny i wystający brzuszek :tak:

Jeśli chodzi o rozmiary, to przestałam się łudzić, jak zrobiłam eksperyment. Podczas wizyty mojej siostry, która ma ok. 170 cm i rozmiar M/L zmierzyłam obwód bioder i uda. Jak zobaczyłam, że mam bardzo podobny do siostry dostrzegłam, gdzie i ile przybrałam :-D Ale teraz lubię swoje ciało bardziej niż przed ciążą - czy to nie dziwne? (wybaczcie, że w tym wątku o tym wspominam).

Brzusie cudnej urody:tak: Niesamowite, jak różnią się od siebie i wielkością i kształtem, a w każdym bąbelek w podobnym w sumie wieku. Ach, ta natura:-D

Dziewczynki sliczne te Wasze brzuszki. Hehe już teraz wydaje nam się że są duże i czujemy się grube, a co dopiero będzie później. Ja też tak mam że czuję się już bardzo duża ale mąż mówi że wcale nie mam jeszcze wielgaśnego brzucha. Może ma racje. Chociaż ja tam zauważam jak rośnie i jak mi się macica do góry podnosi!

reklama
Do góry