reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

malutka ja dobrze to nazwalas ;) full comfort ;)) przy waszych super zgrabnych brzuszkach czuje sie jak w 9 mcu.. oj bedzie co zrzucac.

reklama
No to ja też się pochwalę jak rośniemy. Zdjęcie robione w niedziele czyli pierwszy dzień 22 tygodnia.
Zdjecie0735.jpg

Marcia331 ale masz cudny ten brzusio:-)
Aia Ty masz taki brzuszek teraz jak ja miałam jakieś 2 tygodnie temu :D pozazdrościć figury… :happy2:
Malutka ja takiego brzucha fajnego nawet przed ciążą nie miałam :-) super!

W ogóle wszystkie brzucholki są super!! Ja jakoś nie umiem się przełamać, żeby wstawić mój :-p

Mój z niedzieli, 21 tc, w ubraniu jakiś mniejszy się wydaje.
Marcia, my na tym samym etapie ale Ty masz większy - b. kształtny.
Aia, no widać, widać, super.
Maggic, wstawiaj:tak:
Każdy jest piękny.

21 tc.jpg

Asia,wspaniały brzuszek,jak najbardziej go widać, jest naprawdę widoczny :-) Inna sprawa, to ten piękny, ogromny, ale pewnie też bardzo przyjacielski i łagodny psiak :tak:

Asia mnie się wydaje że podobnej wielkości mamy brzuszki. Może mój jest trochę wyżej ulokowany niż Twój i tak Ci się wydaje. Ale ogólnie to bardzo ładnie wyglądasz. W ogóle to dziewczynki zauważyłam że chyba wszystkie rośniemy głównie w brzuchu! Po bokach i innych częściach ciała jakoś nam się te kilogramy nie rozkładają, no może jeszcze w piersi, ale to akurat nie problem. Przynajmniej po ciąży może będzie łatwiej te kilogramy zrzucić :-)

Marcia mi się wydaje, że ja się wszędzie rozrosłam. Kiedyś kupowałam spodnie w rozmiarze 36, teraz 38 lub 40 (poszłam do przodu w udach i biodrach), brzuch też mi rośnie, piersi tak samo, czyli pełen zestaw :-)

reklama
Do góry