reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
malinka, MieMie cudne brzuszki okrąglaczki :tak:

malutka a gdzie Twój brzuszek?!:-D Jakie maleństwo, a myślałam do niedawna, że mój taki mikro w 21, a przy Twoim to istny kolos już na tamten czas był;-)

A teraz ja, bo mi wyskoczył ostatnio na tyle, że już nikt nie ma złudzeń, że w ciąży jestem, łącznie z moimi dzieciakami;-)
Jak zwykle z zestawieniu z minionymi tygodniami:-)

12 tydz, 19 tydz, 21 tydz, 23 tydz

brzusio12tydz2.jpgbrzusio19tydz.jpgbrzusio21tydz.jpgbrzunio 23tydz.jpg

malinka, bardzo ładny,kształtny brzuszek :tak:

Aia ale Twój się pięknie zaokrąglił :-) Wspaniale widać to porównanie tygodniowe, na tym samym tle, w tym samym ubraniu, lepiej widać przyrost maluszka :tak:

Juditka Twój brzusio też prawdziwie ciążowy, zaokrąglony. Widać, że dzidzia w nim sobie rośnie :-D

milionka bardzo fajne porównanie.Od razu widać, jak w 19 tc brzuszek poszedł do przodu- zgrabniutki i okrąglutki :-D

reklama
jakie ciazowe fajne brzuszki:-)Aia Ty tez mialas malutki, zreszta teraz tez nie jest wielkie:)ale za to sliczny ciazowy juz-zazdroszcze:-) juditka- full komfort hotel dla malucha:-)

Do góry