reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A to ja z Juleczką :):):) i wieeelkimi cycami :):):)

Obraz 1065.jpg

fiuufiuu fajna babka z ciebie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Pajeczko pięknie wyglądasz - dosłownie kwitnąco, brzuszek masz śliczny
Fiufiu brzusio już wyraźnie ciążowy:) Śliczna sukieneczka/tuniczka
Izunia cycoszki pierwsza klasa, brzuszek też już się pięknie zaokrągla:)

A to ja z Juleczką :):):) i wieeelkimi cycami :):):)

Zobacz załącznik 240643

fiuufiuu fajna babka z ciebie :)

Swietnie wyglądasz!!! Brzuchol podobny do mojego, no i cyce też :-D Ale ja na nie nie narzekam, mąż ma więcej do pieszczenia i mi się tak pełniej w staniku zrobiło, że nawet musiałam kupić większe rozmiary... doszlo do 80 C póki co ;-) A jak naładuję baterie w aparacie to wstawię swój bebzolek :-)

Fiuu no domek masz już duuuży dla dzidzi i fajną tuniczkę do tego brzuszka, tak kobieco ładnie:)
Izunia no masz czym poodychac, ale to dobrze, a co tam sobie żałować, ja też bym takie chciała.

Podsumowując.... do sierpnia jeszcze daallllleko, a brzunie już pokaźne Mamuśki:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry