reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marlena Wreszcie ktoś ma taki duży brzuszek jak Ja :-) Piękny brzusio :-)

hej dziewczynki wrzucam mój ogromny brzucholek ale 650g ślicznego łobuza w srodku to juz nie przelewki hehe
Kurcze mam wrazenie ze wszytkie macie takie male te brzuszki w porownaniu do mnie

Ty w porównaniu do mnie masz mały brzuszek :-) Dawno nie wrzucałam fotek brzuszka więc zaraz to nadrobię :-)

P4220565.jpgbez

To Ja dzisiaj czyli 27tyg :-) Grubasek z 13 kg na +
pencil.png

Ostatnia edycja:
Kolumnea - maleńki ten brzusio jak na ten tydzień :-) Ale bardzo kształtny :-)
Za to merlena i bogusia - wy to macie już co dźwigać :-) - cudne!!

Dziewczęta - piękne z was brzuchatki, widać, że te wasze brzuszki są naprawdę ciążowe, piękne kuleczki

reklama
Bogusia86 suuuuperowy brzucholek, widze że masz już łóżeczko i chyba z Drewexu o ile sie nie mylę, też takie chcę hiihihihh, pozdrawiam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry