- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Bombusiu, Martitko, super brzuszki :-)
Bombusia Ale Ty jesteś szczuplutka już nawet nie pamiętam czasów kiedy byłam taka chuda ;-) A taka kłamczuszka z Ciebie, na forum pisałaś, że tyle jesz a tu nic nie widać ...
Ale spora różnica między Naszymi suwaczkami :-) Może mnie dogonisz ;-)
Ale spora różnica między Naszymi suwaczkami :-) Może mnie dogonisz ;-)
Bombusia
Fanka BB :)
Dziewczyny ja naprawdę jestem grubawa, weszło mi w du.., biodra i dlatego może brzunio taki mniejszy, bo się równo rozkłada "w koło",a apetyt naprawdę mam, na słodkie i kwaśnie i śledzie itp.
Krzynko77 u mnie potwierdzone na 1000 % synek
Anecia1111
Dziewczyny ja naprawdę jestem grubawa, weszło mi w du.., biodra i dlatego może brzunio taki mniejszy, bo się równo rozkłada "w koło",a apetyt naprawdę mam, na słodkie i kwaśnie i śledzie itp.
Bombusiu... Ja własnie kilka dni temu zauważyłam ze mój brzuchol też tak się jakoś "rozlał" :-) No i chyba też mi powoli zaczyna wchodzić w bioderka i du...ko :-) Ale najważniejsze że maluchy rosną :-) A co do apetytów to hm... też mam ochotę na słodkie i kwaśne, ale mimo to mam przeczucie na dziewczynkę Ale w czwartek prawdopodobnie idziemy z M na USG 3D/4D więc mam nadzieję że teraz dzidziolek pokaże co tam ma miedzy nogami :-) No i oczywiście się pochwalę
reklama
krzynka77
Bombusia grubawa - no.. nie wiem z której strony (chyb a tylko z nicka :-) )!! HIHI.
drugi synuś - no super!! :-)
U mnie apetyt też bardzo duży, ale chyba nei większy niż normalnie (zawsze lubiłam jeść). Trochę prościej mi pofolgować zachciankom na słodkie. Mam nadzieję, że nie odbije się to później zbyt wybujałą wagą! A tak w ogóle to słodkie zachcianki to raczej na dziwczynkę, nie na chłopaka ;-)
drugi synuś - no super!! :-)
U mnie apetyt też bardzo duży, ale chyba nei większy niż normalnie (zawsze lubiłam jeść). Trochę prościej mi pofolgować zachciankom na słodkie. Mam nadzieję, że nie odbije się to później zbyt wybujałą wagą! A tak w ogóle to słodkie zachcianki to raczej na dziwczynkę, nie na chłopaka ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.