reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja wogóle mam wrażenie , że mi pępek wypycha. Bo ta moja dziurka robi się coraz bardziej płytka:))

Sliczne te brzuszki macie:)))
Ja nie zgubilam kilogramow po pierwszej ciazy i u mnie to narazie tylko sadelko wystaje,wiec nie ma sie czym chwalic:)

Ja za to jestem bardzo szczupla i jak narazie przytyłam ok 1 kg. Z jedenj strony pocieszam się że dziecko nie bedzie zbyt duże a dziś mi się śniło że urodziłam 5 kg dzidziusia na co troche się przestraszylam ;) A oto mój "filigranowy" brzuszek :) Z boku wyglada bardzo stożkowo ale raczej jest okrągły.
brzuszek..jpg

Oj faktycznie szczuplutka jesteś, ale poczekaj poczkaj to dopiero 15 tydzień:)) Jeszcze się zaokrąglisz kochana:) A brzuszek malućki, ale fajniutki:)

piekny brzuszek i naprawde nie widac ze tyle przytylas.pieknie
a to moj 16 tydz 5 dni
Zobacz załącznik 220917

Ja za to jestem bardzo szczupla i jak narazie przytyłam ok 1 kg. Z jedenj strony pocieszam się że dziecko nie bedzie zbyt duże a dziś mi się śniło że urodziłam 5 kg dzidziusia na co troche się przestraszylam ;) A oto mój "filigranowy" brzuszek :) Z boku wyglada bardzo stożkowo ale raczej jest okrągły.
Zobacz załącznik 221644

dziewczyny cudne brzuszki :-)

reklama
A ja dzisiaj weszlam na wage i sie przerazilam, zgubilam 1,5kg przez 3 dni, czyli, ze mam na plusie 0,5kg.Urszulka ja takiego brzusia to nie mialam nawet przed ciaza;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry